Δεν είναι μυστικό πως περνάς αρκετό χρόνο με τον εαυτό σου…

Άντρες και γυναίκες αρέσκονται σε αυτή την πρακτική. Η οποία ωστόσο μας κάνει καλύτερους στο σεξ ενώ λύνει και μερικά πρακτικά προβλήματα. Ποια είναι αυτά;

Φτιάχνει την διάθεση μετά από μια κακή μέρα

Όλοι το έχουμε περάσει. Μια δύσκολη μέρα που σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί να γίνει καλύτερη με την έκκριση κορτιζόλης στον εγκέφαλο. Πως; Με τον αυνανισμό, καθώς την στιγμή της κορύφωσης η εν λόγω ουσία διαχέεται στον εγκέφαλο. Είναι γνωστή και ως η ορμόνη της χαράς!

Πρωινό ξύπνημα

Δυσκολεύεσαι να ξυπνήσεις; Γκρινιάζεις; Η λύση είναι ο αυνανισμός! Τονώνει τον οργανισμό και θα πάρει μεγάλο ποσοστό πίεσης και άγχους από πάνω σου!

Όρεξη για σεξ

Εσύ είσαι σε… mood και ο σύντροφός σου κοιμάται; ΟΚ, εκείνος (ή εκείνη) χάνει! Οι επιστήμονες αναφέρουν πως πρέπει οι σεξουαλικές σου ανάγκες να είναι σε πρώτο πλάνο. Και μπορείς να το κάνεις χωρίς να έχεις κανέναν ανάγκη!

Πετυχαίνεις τον οργασμό που θες

Πολλές φορές κατά την διάρκεια του σεξ δεν έχεις οργασμό. Συμβαίνει στην πλειοψηφία των γυναικών. Οπότε μπορείς να συνεχίσεις μόνη. Και να ξέρεις πως ο σύντροφός σου θα είναι έτοιμος για δεύτερο γύρο πολύ σύντομα…

Ξεπερνάς έναν χωρισμό

Ένα από τα βασικά κομμάτια όταν χωρίζεις που σου λείπει είναι το σεξ. Μπορείς λοιπόν να το αντικαταστήσεις by yourself. Ξεκάθαρα!