Οι λεπτομέρειες μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για αυτό που είσαι και φαίνεσαι. Συγκεκριμένα σημάδια σε αφήνουν εκτεθειμένη στα μάτια των άλλων αρκεί αυτοί οι άλλου να είναι διαβασμένοι και να έχουν μάθει καλά το μάθημά τους.

sex

Ο καλύτερος τρόπος για να σε διαβάσει κάποιος είναι να σε δει να κάνεις sex καθώς ο τρόπος που το κάνεις και το απολαμβάνεις λέει πολλά- πάρα πολλά- για εσένα!

Ποια είναι η αγαπημένη σου στάση; Και πάνω από όλα τι λέει για εσένα;

Α ΜΕΡΟΣ

Cowgirl- τον καβαλάς τον ταύρο!

cowgirl

Θέλεις να έχεις τον έλεγχο. Δε σε νοιάζει να λερώσεις τα χέρια σου, αρκεί να γίνει η δουλειά. Πάντοτε παίρνεις αυτό που θέλεις και είσαι γεννημένη νικήτρια. Έχεις αυτοπεποίθηση, είσαι δυναμική και δεν φοβάσαι. Όταν πάρεις στα χέρια σου την κατάσταση το ταξίδι και το αποτέλεσμα θα έχουν επικό φινάλε!

Doggy style- το σκυλάκι στα τέσσερα

doggy style

Σε διασκεδάζει πολύ και σε συναρπάζει να έχει ο άλλος τον έλεγχο και να σε εξουσιάζει ή τουλάχιστον αυτό να πιστεύει όταν εσύ-στην πραγματικότητα- έχεις το πάνω χέρι.Στην κρεβατοκάμαρα- όπως και στην ζωή- θέλεις να σε κυριαρχήσουν ενώ αυτό που συμβαίνει είναι ότι εσύ νιώθεις την έξαψη και δίνεις το ρυθμό. Κάνεις αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Σε υπηρετούν και εσύ τους πιάνεις από τα αρ$%#%δια! Θέλεις να περνάνε όλοι καλά αλλά να περνάς καλύτερα και να τελειώνεις πρώτη.

Spooning- ας αρχίσουν τα κουταλιάσματα

spooning

Είσαι στην ζώνη ασφαλείας. Σου αρέσει η οικειότητα, η συνήθεια και η ασφάλεια. Θέλεις να υπάρχει επαφή, ειλικρίνεια και δεν επιθυμείς να τα σπάσεις και να τα γκρεμίσεις όλα. Είσαι διασκεδαστική, ήρεμη και δεν θέλεις πολλά ξαφνιάσματα.

69

69

Είσαι πολύ ρετρό και σου αρέσει το κλασικό. Αυθεντική, άγρια και μοναδική. Θέλεις να χαρίζεις ικανοποίηση και να σου κάνουν το ίδιο. Έχεις έμπνευση, είσαι επαναστάτρια και έτοιμη για όλα. Δε γνωρίζεις όρια και σκέφτεσαι έξω από κλισέ! Ζεις έντονα και γουστάρεις!

Scissoring- Ψαλίδι χωρίς πέτρα και χαρτί!

scissoring

Είσαι τολμηρή και θέλεις πολύ να σε προκαλούν και να προκαλείς. Είσαι γεννημένη για να δοκιμάσεις την ζωή από μέσα. Προχωρημένη – καινοτόμα – ξεχωριστή.

Δεν ντρέπεσαι και δεν φοβάσαι! Έχεις ξεχωριστά ταλέντα και ικανότητες. Είσαι μία υπέροχη ερωμένη. Είσαι αποφασιστική, έχεις δύναμη και κάνεις την ζωή σου όπως εσύ θέλεις! Μπράβο κορίτσι μου!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….