Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά δεν έχουν την διάθεση να δένονται με σκοινιά, τα τραβιούνται και στην τελική να καταλήγουν με καμία θλάση σε… περίεργα σημεία. Τους αρέσουν τα κλασικά και πατροπαράδοτα πράγματα στο sex με μικρές παραλλαγές.

-Doggy Style

Ή στα 4 όπως λένε και στο χωριό μου. Είναι η αγαπημένη μας στάση γιατί α) έχουμε θέα στα οπίσθια, β)  νιώθουμε πολύ αρσενικά γιατί είναι σαν είδος υποταγής και γ) έχει καλύτερο βαθμό διείσδυσης. Αν ενίοτε σας τραβάμε τα μαλλιά ή φεύγει κανένα χαστουκάκι στον… ποπό… έτσι πρέπει! Επιθυμητό και το dirty talking από εσάς.

Αγαπημένες παραλλαγές: Όταν στερεώνεται το κεφάλι στο μαξιλάρι και ξαπλώνεται το σώμα σας ή όταν πέφτεται μπρούμυτα τελείως.

-Reverse Cowgirl

Μας αρέσει γιατί αφενός δεν κουραζόμαστε (ναι, είμαστε τεμπέληδες γενικά) και επειδή βλέπουμε το αγαπημένο μας θέαμα: Οπίσθια. Αυτά.

-Στα πλάγια

Εδώ είναι λίγο πιο σύνθετο. Μπορούμε να χαϊδεύουμε και το στήθος σας και την… ευαίσθητη περιοχή. ΟΚ, αρέσει και σε εσάς αυτό το δεύτερο γιατί τελειώνεται πιο… απολαυστικά. Παρεμπιπτόντως η επαφή των σωμάτων μας αρέσει.

-69

Ένας πραγματικά καλός εραστής πρέπει να ξέρει να ικανοποιεί και όχι μόνο να ζητά ικανοποίηση. Η στάση αυτή μας αρέσει για το προφανές δικό σας part αλλά και για το δικό μας. Όποιος άντρας αποφεύγει να προσφέρει στοματικό μένει μετεξεταστέος.

-Με τα πόδια στους ώμους

Ααα η αγαπημένη ιεραποστολική με παραλλαγή «Κομανέτσι». Επιτρέπει διείσδυση στο φουλ, έχει φοβερή θέα (είμαστε οπτικά όντα, μην το ξαναλέμε) και γυμνάζει και τους κάτω κοιλιακούς. ΟΚ, είναι επίπονη για εσάς γυναίκες, το ξέρουμε, αλλά μας αρέσει. Η στάση, όχι ο πόνος σας!