Ερώτημα που βασανίζει ένα σωρό γυναίκες για το αν πρέπει να κάνουν σεξ αμέσως ή να περιμένουν προκειμένου να “καψουρέψουν” εκείνον. Έτσι λοιπόν ρωτήσαμε και πήραμε απαντήσεις που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Θες να δεις; Να ξέρεις πάντως ότι η κατάλληλη στιγμή είναι σύμφωνα με το πότε θα νιώσεις εσύ έτοιμη και αυτό κράτα το για συμβουλή.

“Πάντα έκανα σεξ από τις πρώτες φορές των ραντεβού γιατί πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα τον ενθουσίαζε. Τελικά το μόνο που μπορούσα να καταφέρω είναι να εξαφανιστεί. Όταν γνώρισα εκείνον, πέρασε ένας μήνας και ήταν τέλειο.”

“Φροντίζω πάντα να κάνω σεξ από τις πρώτες δύο φορές. Γιατί δηλαδή άμα δε μου αρέσει να το συνεχίσω;”

“Ακολουθώ τον κανόνα των τριών ραντεβού. Δεν είναι πάντα σίγουρη η επιτυχία αλλά μερικές φορές πιάνει.”

” Πιστεύω ότι και από το πρώτο ραντεβού να κάνεις σεξ κανείς δεν πρόκειται να σε πει εύκολη. Δεν ισχύει αυτό άλλωστε καλό είναι να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.”

“Με το αγόρι μου έκανα ενάμιση μήνα να κάνουμε σεξ. Δεν λέω ότι ήταν σωστό αλλά περνούσαμε τόσο ωραία που το σεξ δεν ήταν προτεραιότητα μας.”

“Σημασία έχει να γνωρίσεις τον άλλον και αυτό μπορεί να σου πάρει αρκετό καιρό. Με αυτόν για παράδειγμα που βγαίνω τώρα έχουν περάσει 4 ραντεβού και ακόμα σεξ δεν έχουμε κάνει. Και το καλύτερο; Είναι επιλογή του να μη κάνουμε ακόμα. Εγώ απλώς περιμένω.”