Μαζί στην ζωή μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος ή στην χειρότερη περίπτωση η απιστία. Γιατί μπορεί να ξεκινάς με την προϋπόθεση ότι δεν θα απατήσεις ποτέ και για κανένα λόγο αλλά έρχεται η μεγάλη στιγμή που το κακό είναι προ των πυλών… και θα σε βρει!

Ακολουθούν σημάδια που υποδηλώνουν ότι είσαι έτοιμη να του φορέσεις  το κέρατο (βασίζονται σε αληθινές εξομολογήσεις γυναικών που το έκαναν και το ευχαριστήθηκαν).

1. Η σεξουαλική σας ζωή έχει… «συρρικνωθεί»: Μάνα, μητέρα, μαμά και νοικοκυρά. Ήρθε ο πελαργός, έφερε μωρά και μαζί χίλιες δυο ευθύνες που δεν αφήνουν περιθώριο για sex και party. Κάποια στιγμή εμφανίζεται γόης και ζωηρός άντρας που κλέβει καρδιά και αφαιρεί ρούχα στη στιγμή..It’s time for an orgasm baby!

2. Ήταν ο πρώτος άντρας της ερωτικής σου ζωής: Δε γύρισες, δε γνώρισες, δεν έχωσες το δάχτυλο βαθιά στο μέλι του sex!Τώρα ήρθε η ώρα που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι περισσότερο και να νιώσεις και διαφορετική ευχαρίστηση. Τη νιώθεις και το χαίρεσαι.

3. Ο άντρας σου δεν σου κάνει φιλοφρονήσεις: Το ψάχνεις αλλού λοιπόν και είναι τότε που κάποιος έρχεται στο δρόμο σου και σε φλερτάρει. Εσύ νιώθεις ποθητή και μετά του δίνεσαι άνευ όρων. Είπε ωραία λόγια και εσύ τον ευχαρίστησες όπως του έπρεπε.. Είσαι ευγενική και δοτική γυναίκα, τι να κάνουμε;

4. Θέλεις εκδίκηση: Σε εξαπάτησε, σε εκμεταλλεύτηκε, σε πλήγωσε. Τον χαρακτήρα σου τον έφτιαξαν τα έργα του. Καλά του έκανες του παλιάνθρωπου!

5. Αισθάνεσαι  παραμελημένη: Σε ξεχνάει διαρκώς διότι έχει δουλειά, έχει άγχος, έχει οικονομικές δυσκολίες, έχει γενικώς πολλά αλλά όχι εσένα. Και εσύ θέλεις κάποιον να σε φροντίζει, να σε προσέχει και να σε περιποιείται στο κρεβάτι. Βρες τον και άσε τον άλλον μόνο του να τραβιέται και να χαίρεται!