Τα εσώρουχα μπορούν να πουν πολλά για μια γυναίκα. Υπάρχουν αρκετοί άνδρες που έχουν εμμονή με τα εσώρουχα και μπορεί ένα σατέν brazil εσώρουχο να τους απογειώσει. Από την άλλη υπάρχουν και άλλοι που απλώς θα τους περάσουν απαρατήρητα καθώς για εκείνους σημασία έχει η στιγμή.

3b0IUMEvTGKbLZVqogmg0GdedFAqfEQU5wgzhG_aDfw 4LMtf_VML-y6kBv9Miy_1jRiJk5dIshDBlEFTuffvaE

Στην πλειοψηφία τους όμως, οι περισσότεροι τα παρατηρούν και όχι μόνο αυτό αλλά θέλουν να είναι σέξι και αποκαλυπτικά. Τους βοηθούν να καταλάβουν ποια είναι η γυναίκα που έχουν απέναντι τους. Ναι, κάθε εσώρουχο μπορεί να πει πολλά για μια γυναίκα. Είναι ασφαλής ή επικίνδυνη; Μεταξύ μας είναι το μικρό της μυστικό καθώς κανείς δεν έχει ιδέα το πως αισθάνεται. Επιπλέον όλο αυτό είναι αρκετά δελεαστικό.

Hyw8vLKieH1gs2F64vz5PZWj9Tyqy0Dz888ig5fKdiY k3fH_Aa90BdYUIGEhBbQoYY54bYHitykD558LF0tnMc

Αν λοιπόν θέλεις να είσαι σέξι αυτά τα Χριστούγεννα είναι η ευκαιρία σου καθώς τα πιο funky σετ εσωρούχων βρίσκονται στα καταστήματα Tezenis.

Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αυτές τις γιορτές είναι lingerie sets που θα σου φτιάξουν τη διάθεση με cute cat prints αλλά κι άλλα ξεχωριστά σχέδια με δαντέλες, silver touch αλλά και κόκκινα, ιδανικά για hot babes.

GDIVvx0JWgbAeZvnsTPPmMjEeljDg6y0OmFyykJ6RBI

Για τα πιο cosy festive nights, η γυναικεία nightwear συλλογή της Τezenis διαθέτει πιτζάμες με sweet animal prints, καρδούλες, μοτίβα με θέμα το φεγγάρι, μπλούζες και νυχτικά με fluffy υφές και χουχουλιάρικο εφέ.