Οι πιθανότητες να έχετε κάνει γκάφες στο κρεβάτι είναι πάρα πολλές και όσοι ισχυρίζεστε αυτή τη στιγμή ότι δεν έχετε κάνει ποτέ, σταματήστε να λέτε ψέμματα στον εαυτό σας. Επίσης, είναι συνηθισμένο φαινόμενο να προσπαθείς να φανείς “αστέρι στο σεξ” και να καταλήγεις να κάνεις τη μια γκάφα μετά την άλλη. Γι αυτό προσοχή στα παρακάτω τι να μην κάνεις για να μη ρεζιλευτείς.

1. Το Κλάμα

Δεν με νοιάζει αν αυτό ήταν το πιο συγκινητικό σεξ που είχες ποτέ (όπου κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι) γι αυτό και μη κλαις κατά τη διάρκεια του. Αισθάνεσαι περίεργα, αισθάνεται περίεργα. Και ποιος είναι ο λόγος; Κανείς! Γι αυτό μη το κάνεις.

2. Συζήτηση για μωρό (ακόμα κι αν προσπαθείτε να κάνετε ένα)

Δηλαδή τι ακριβώς θα μπορούσες να του πεις: “Θέλω τα παιδιά σου;” Και αν λες ότι εγώ αυτό δεν θα το έλεγα ποτέ να σε ενημερώσω ότι έχω φίλη που το είπε και στο επόμενο πεντάλεπτο ο τύπος απλώς είχε σηκωθεί και είχε φύγει. Και φυσικά δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά. Οπότε προτάσεις τέτοιου στυλ όπως και “τι ωραία που θα ήταν να κάναμε ένα μωρό” είναι απαγορευμένες.

3. Η πίεση που ασκείται στο πέος

Αυτό συμπεριλαμβάνει όλες τις εχθρικές για εκείνο κινήσεις που μπορείς να κάνεις όπως δάγκωμα ή πίεση δυνατή. Μπορεί να τον ξενερώσει στο δευτερόλεπτο γι αυτό προσοχή.

4. Να φαίνεται ότι βαριέσαι

Δεν το απολαμβάνεις; Μπορείς να το πεις! Αρκετοί άντρες αναφέρουν ότι αν βλέπουν πως οι γυναίκες δεν έχουν ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Με αυτό τον τρόπο το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον ξενερώσεις ιδιαίτερα αν εκείνη την ώρα φτάνει στη κορύφωση.

5. Μιλάτε μια ξένη γλώσσα την οποία δεν ξέρετε

Μα είναι δυνατόν να προσπαθείς να μιλήσεις Ισπανικά ενώ δεν ξέρεις;

6. Υπνηλία 

Μιλάμε ότι το συγκεκριμένο μπορεί να τον σκοτώσει. Φαίνεται ότι δεν είσαι συγκεντρωμένη και αδιαφορείς φανερά.Ότι και αν συμβαίνει από τα δύο απλώς καταστρέφεις τη στιγμή. Δεν έχει τίποτα χειρότερο από το να σε βλέπει να χασμουριέσαι.

7. Πάρα πολύ μιλάμε …

Πάτα και καμία παύση. Εντάξει είναι ωραίο να μιλάμε αλλά δεν θα αναλύσεις όλα τα θέματα στο κρεβάτι.

8. … ή υπάρχει η απόλυτη σιωπή

Ποτέ μην είσαι σιωπηλή, ειλικρινά κάνει σεξ με άνθρωπο είναι τρομακτικό όλο αυτό. Χρειάζεται κάποια ενίσχυση ότι αυτό που κάνει είναι σωστό.