Έρχεται λοιπόν το πολυπόθητο μήνυμα στο κινητό από εκείνον που σου ζητάει να βρεθείτε σπίτι του για «ταινιούλα», «να έλεγα να αράξουμε σπίτι να δούμε καμμιά ταινία» και άλλα τέτοια. Ο καθένας αναλόγως με την κατάσταση. Όταν κάποιος σε καλεί στο σπίτι, συνήθως σημαίνει ότι ναι θέλει να κάνει σεξ μαζί σου ή τουλάχιστον να κάνει αυτά που σε εξωτερικό χώρο είναι ακατάλληλα ή καθόλου πρακτικά σε ένα αυτοκίνητο.

Επειδή λοιπόν δεν μπορεί να σου το πει αυτό χύμα το φέρνει με ένα όμορφο περιτύλιγμα. Άλλωστε τα έντονα φιλιά μπορούν να σε πάνε παρακάτω χωρίς καν να το καταλάβεις. Ξεκάθαρα λοιπόν, θέλει να το πάει ένα βήμα παρακάτω. Τώρα αν θα δείτε την ταινία δεν θα την δείτε, ίσως μόνο την εισαγωγή όπως άκουσα πρόσφατα γιατί μετά το θέμα θα πάει παρακάτω.

Ουσιαστικά αυτό που σου λέει ξεκάθαρα είναι να κάνετε σεξ εντάξει και να δείτε και λίγο ταινία. Αν λοιπόν είσαι έτοιμη να ενδώσεις στα σχέδια του τότε εγώ θα σου ευχηθώ να περάσεις υπέροχα, αν όμως δεν είσαι σίγουρη ότι θες να το πας παρακάτω τότε ένα «τι θα έλεγες να πάμε σινεμά απόψε; Έχει μια τέλεια ταινία μπλα μπλά μπλα». Με αυτό τον τρόπο αντιστρέφεις το παιχνίδι και στην τελική βλέπεις και την ταινία ενώ παράλληλα υπάρχουν τα χάδια, οι αγκαλιές κτλ.

Μη ξεχνάς ότι η «ταινία» αντιστοιχεί στο παλιό αλλά όχι ξεχασμένο «θα έρθεις από το σπίτι να σου δείξω τη συλλογή με τα γραμματόσημα;»