Αν θέλεις να έχεις μια ενεργή σεξουαλική ζωή τότε θα πρέπει και εσύ να είσαι ΕΝΕΡΓΗ. Το ξέρεις αυτό, σωστά; Φυσικά! Όλοι το ξέρουμε αυτό. Αμέτρητα ζευγάρια όμως αγωνίζονται για το σεξ. Τα δύο πιο συχνά προβλήματα αφορούν τη συχνότητα αλλά και τη ποιότητα της πράξης. Στερεοτυπικά, οι άνδρες θέλουν πάντα περισσότερο ενώ οι γυναίκες επιθυμούν ποιότητα. Έτσι λοιπόν πολλές φορές έχει τύχει να πεις ” Όχι απόψε μωρό μου ή ίσως αργότερα αγάπη μου ή είμαι κουρασμένη ή απλά δεν έχω όρεξη”. Μήπως σου θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

Απόψε λοιπόν ξέχασε τις παρακάτω εκφράσεις και δοκίμασε να το κάνεις χωρίς να πεις τίποτα. Σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά στη σχέση σου και παρακάτω σου δίνουμε τρεις τρόπους να μπεις κατευθείαν στη πράξη.

1. Άφησε τον σύντροφο σου να σε αγγίξει. Το τρώγοντας έρχεται η όρεξη το έχεις ακουστά; Ο σύντροφος σου ξέρει τα κουμπιά σου και το πως να σε χειριστεί. Έτσι, αμέσως μόλις σε ακουμπήσει θα μπεις στο παιχνίδι. Μην μιλήσεις, δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, απλώς απόλαυσε το.

2. Δοκίμασε ένα sex toy. Χρειάζεσαι λοιπόν κάτι για να σε ανάψει και δεν ξέρεις τι; Δοκίμασε ένα sex toy και θα μπεις απευθείας στο παιχνίδι. Κυριολεκτικά.

3. Λαδάκια για να μπεις στο κλίμα. Ένα καλό μασάζ μπορεί να χαλαρώσει το σώμα σου και να μπεις στο παιχνίδι χωρίς καν να ξέρεις πως  μπήκες. Ναι, είναι εντυπωσιακό πως μπορεί να το καταφέρει αυτό ο σύντροφος σου αλλά αφού το καταφέρνει, γιατί να μην τον αφήσεις να το δοκιμάσει;