Το sexting είναι ένας τρόπος να πας την σεξουαλική σου ζωή ένα βήμα παραπέρα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι (και εκείνες) που υποστηρίζουν πως το sexting άλλαξε τον τρόπο που πλέον κάνουν sex με τον σύντροφό τους. Και ποιο είναι το μυστικό; Η ατμόσφαιρα προσμονής που δημιουργείται.

Τι πρέπει να κάνεις για να το απολαύσεις; Διάβασε και θα καταλάβεις

Μίλα με υπονοούμενα. ΟΚ, δεν εννοούμε να βάλεις και γρίφο που θα έλυναν στον «Κώδικα Ντα Βίντσι», αλλά πέτα ένα υπονοούμενο για το τι θα γίνει όταν θα βρεθείτε. Στείλε πχ, τι χρώμα εσώρουχα φοράς στα ξαφνικά για να τον βάλεις στο mood. Τα ξαφνικά και οι περίεργες ώρες κάνουν την διαφορά. Σκέψου να διαβάσει αυτό το μήνυμα ο καλός σου όταν είναι σε μια σύσκεψη…

Στείλε μια sexy φωτογραφία. Με προσοχή φυσικά! Αν δεν τον εμπιστεύεσαι τον άλλον, μην κάνεις το παραμικρό. Μόνο αν εμπιστεύεσαι πραγματικά τον άλλον, προχώρα σε κάτι τέτοιο. Αυτό, θα ανεβάσει την libido στα ύψη και θα τον κάνει να ανυπομονεί να δει και το…live!

Nα είσαι αυταρχική. Γιατί ένα μήνυμα σε άντρα του τύπου «σε θέλω τώρα», θα τον κάνει turbo. Kαι ένας turbo άντρας, είναι εκείνος που δεν ξεκολλάει από δίπλα σου.

Δώσε λεπτομέρειες. Αφού λοιπόν τον έχεις φέρει στο σημείο… βρασμού πες του αναλυτικά τι θα του κάνεις όταν βρεθείτε!

Dirty Talking. Άσε τις ντροπές κατά μέρους και πες τα όλα dirty! Οι άντρες (καλά, όχι ότι θέλουν και πολύ) ανάβουν αμέσως…