Ένα παλιό ρητό της Αγγλίας λέει πως μια νύφη θα πρέπει να φορά ” κάτι παλιό, κάτι νέο, κάτι δανεικό και κάτι μπλε” στο γάμο της και αν κρίνουμε από την Abigail Kingston έκανε πράξη αυτό το ρητό, ειδικά στο σημείο που αναφέρει το “παλιό” ταιριάζοντας τέλεια με το αντίστοιχο νυφικό της.

Στο γάμο της, η νεαρή από την Πενσυλβάνια ήταν η ενδέκατη στη σειρά νύφη όπου φόρεσε ένα νυφικό το οποίο εδώ και 120 χρόνια περνάει από γενιά σε γενιά.

1

Η μητέρα της Abigail όπου είχε φορέσει και εκείνη το νυφικό δείχνει φωτογραφίες από τις υπόλοιπες που κατάφεραν να το φορέσουν

2

Η Abigail καθώς βγαίνει από το σπίτι της

3

Η Abigail ποζάρει χαρούμενη στον καθρέπτη με ένα νυφικό 120 ετών

4

Μετά από 200 ώρες το νυφικό κατάφερε να αποκτήσει τη παλιά του λάμψη

 

Η πρώτη νύφη όπου φόρεσε το φόρεμα ήταν η Lowry Mary Warren η οποία παντρεύτηκε το 1895. Η τελευταία νύφη πριν την Abigail ήταν η μητέρα της Leslie Kingston, η οποία παντρεύτηκε το 1991. Φυσικά και όταν παρέλαβε η Abigail το φόρεμα από τη μητέρα της ήταν κιτρινισμένο σε αρκετά σημεία καθώς επίσης είχε και αρκετές τρύπες.

5

Ακόμα και οι δαντέλες είναι φυσικά κεντημένες στο χέρι

7

Τα σκισίματα και οι κιτρινίλες εξαφανίστηκαν

8

Η μητέρα της Abigail ποζάρει χαρούμενη με τη δική της φωτογραφία 

 

Όμως μετά από 200 ώρες επίμονης αποκατάστασης το φόρεμα έγινε πιο όμορφο από ποτέ όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες.Δυστυχώς όμως θα καταφέρει να το φορέσει μόνο στην εκκλησία καθώς το φόρεμα είναι αρκετά “εύθραυστο” .Πραγματικά, το νυφικό δεν ήταν μόνο vintage αλλά είχε μια τόσο μεγάλη ιστορία από πίσω.

9

Η πίσω όψη του νυφικού

10

Μοιάζει με πριγκίπισσα