Ακούστε με καλά σύζυγοι του κόσμου! Το να μπαίνεις στη διαδικασία του γάμου δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεσαι και θα πρέπει κάποιες φορές να έχεις το στόμα σου κλειστό γιατί ειλικρινά οι καυγάδες που θα ξεσπάσουν δεν θα είναι υπέρ σου.  Σίγουρα πρέπει να ξέρεις τι θα συμβεί πριν καν συμβεί ώστε να είσαι σε θέση να το αντιμετωπίσεις. Και αυτά είναι τα παρακάτω πράγματα στα οποία πρέπει να φερθείς έξυπνα αγαπητέ αναγνώστη.

1. Μπορεί να μιλάτε κατά 80% για τα παιδιά σας και για την οικογένεια σας και 20% για όλα τα υπόλοιπα θέματα με τη γυναίκα σας.

2. Ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις θα λυγίσουν κάτω από την πίεση των χρημάτων. Ποιος βγάζει περισσότερα και ποιος λιγότερα;

3. Δεν έχει σημασία πόσο τέλεια είναι η γυναίκα σου, σίγουρα θα βρεις κάτι που δεν σου αρέσει. Αυτά θα είναι μικροσκοπικά πράγματα. Προκειμένου να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις καλύτερα να μην αναφέρεις τίποτα και να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε ότι και αν συμβεί.

4. Θα συνεχίσει να σου ζητάει να της κάνεις μασάζ στα πόδια, το καλό της υπόθεσης είναι πως αν το κάνεις μια φορά το μήνα δεν πρόκειται να σου γκρινιάξει μέχρι την επόμενη φορά.

5. Θα χρειαστεί να μάθεις να μαγειρεύεις μιας και δεν ζούμε στη δεκαετία του ’50! Μάθε να μαγειρεύεις σαν άνθρωπος λοιπόν, όχι τίποτα συγκλονιστικό αλλά ένα τηγανιτό αυγό να ξέρεις πως γίνεται.

6. Αν δεν έχεις ζήσει μόνος σου και χρειάζεσαι βοήθεια στο μαγείρεμα ζήτησε από τη γυναίκα σου να σε βοηθήσει. Μαγειρέψτε μαζί λοιπόν. Πρόκειται για μια αρκετά σέξι προσπάθεια που στο τέλος μπορεί να έχει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα και για τους δυο σας,εκτός του φαγητού.

7. Δεν είναι όλα τα εσώρουχα της το πιο σέξι πράγμα που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου αλλά καλύτερα αυτό να μη της το αναφέρεις ποτέ. Έχει άνετα εσώρουχα, έχει βαμβακερά, έχει τα απαραίτητα για τη δύσκολη εβδομάδα του μήνα κτλ.

8. Το ίδιο ισχύει για τις πιτζάμες και γενικά για τα ρούχα του ύπνου. Εξαίρεση στον κανόνα αυτό είναι αν τις αγοράσετε εσείς κάτι σέξι και της το παρουσιάσετε ως δώρο. Ναι, αυτό σίγουρα θα είναι μια νίκη για εσένα.

9. Το ότι το σεξ μειώθηκε είναι κατά 50% δικό σου πρόβλημα. Η συχνότητα του σεξ μειώνεται ειδικά αν υπάρχει ένα παιδί στη μέση αλλά αυτό είναι δικό σου λάθος. Οπότε φρόντισε να περάσεις στην αντεπίθεση.

10. Πριν από την εγκυμοσύνη το στήθος της γυναίκας σας δεν ήταν ποτέ πιο όμορφο και πιο στητό. Τώρα όμως το πρόβλημα είναι πως όσο και αν θέλεις να το αγγίξεις θα πρέπει να το φαντάζεσαι σαν να είναι σε μουσείο, βλέπεις αλλά δεν αγγίζεις.

11. Το να είσαι παντρεμένος είναι πολλές φορές καλύτερο από το να είσαι single. Η single ζωή σου δεν ήταν τόσο συναρπαστική όσο πιστεύεις αν καλοσκεφτείς ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου το ξόδευες μεθυσμένος σε μπαρ.

12. Είναι πιθανό να μη σκεφτόμαστε το σεξ τόσο συχνά όσο εσείς επειδή έχουμε και τις δουλειές όπου πρέπει να κάνουμε για το σπίτι. Αν μας βοηθήσετε όμως στις δουλειές του σπιτιού τότε το σεξ είναι το αμέσως επόμενο στη λίστα μας, μάλλον, πιθανότατα, δεν είμαι σίγουρη. Δοκίμασε το εσύ, και αν σου κάτσει…;;

13. Δεν συμπαθεί όλους τους φίλους σου. Μη προσπαθείς να υπερασπιστείς τον έναν που πραγματικά δεν τον συμπαθεί γιατί ξέρεις ότι κατά βάθος έχει δίκιο. Ε πώς να το κάνουμε; Είναι βλάκας!

14. Δεν είναι όλες οι γυναίκες φίλες σας! Ακόμα και αν έρχονται ειρηνικά τις ζηλεύει και σίγουρα θα τις περάσει από κόσκινο μέχρι να δει ότι τελικά είναι όντως πραγματική φίλη και όχι τίποτα άλλο.

15. Το στυλ της ανατροφής των παιδιών θα θέλετε να είναι διαφορετικό και συχνά θα υπάρξουν διαμάχες για το συγκεκριμένο θέμα. Όσο και αν βλέπεις ότι κάνει λάθη που μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα το παιδί προσπάθησε να χαλαρώσεις και να της εξηγήσεις με ήρεμο τρόπο ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό.

16. Όσο και να θέλετε να βγείτε έξω και να μεθύσετε με τους φίλους σας, να ξέρετε πως δεν είστε το ίδιο χαριτωμένος -μεθυσμένος καθώς μεγαλώνετε. Υπάρχει σύμφωνα με έρευνες μια συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ όπου σε κάνει να νιώθεις σέξι κτλ. Βρες αυτή τη ποσότητα και με ευχαριστείς αργότερα.

17. Φυσικά και δεν θέλει να ακούσει ότι βρίσκεις ελκυστική μια άλλη γυναίκα. Δεν έχει σημασία αν είστε παντρεμένοι, αυτή θα είναι πάντα εχθρός.

18. Φρόντισε να πηγαίνεις μαζί της κάποιες φορές βόλτα αλλά εκτός από αυτό να κρατάς και μερικές φορές εσύ το παιδί για να απολαμβάνει τον καφέ με τις φίλες της.

19. Το να πάτε την ίδια στιγμή στο κρεβάτι μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας. Είναι δελεαστικό να μείνετε μέχρι αργά και να παρακολουθήσετε μαζί κάποια σειρά. Και που ξέρεις μπορεί να καταλήξει αλλού το όλο σκηνικό.

20. Θυμήσου να της λες “σ αγαπώ”, όσο άσχημος και αν ήταν ο καυγάς σας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το ξεχάσει.