Ξέρετε άραγε πόσο κοστίζει ένας φωτογράφος γάμου; Ε, καλύτερα να μην μάθετε λοιπόν! Το κόστος είναι αρκετά υψηλό και έπειτα άντε να συνεννοηθείς, να μιλήσεις, να σου πει πως θα κάτσεις εσύ που είσαι νύφη και πως ο γαμπρός, να μη του αρέσει το πλάνο και να θέλει κάτι διαφορετικό. Τώρα που το σκέφτομαι είναι κυριολεκτικά ταλαιπωρία. Έτσι λοιπόν, το παρακάτω ζευγάρι ο  Addie και η Marshall Burnette από το Τενεσί δεν πέρασαν ατελείωτες ώρες ψάχνοντας τον φωτογράφο που θα αναλάβει τον γάμο τους.

Είχαν απλώς την φαεινή ιδέα να δέσουν μίαGoPro κάμερα επάνω στην αγαπημένη τους σκυλίτσα, τη Ryder και να την αφήσουν να περιφέρεται ελεύθερα κατά την διάρκεια της τελετής. Μέσα σ ένα καταπληκτικό χιονισμένο τοπίο, η Ryder τα κατάφερε περίφημα αποτυπώνοντας μοναδικά χιονισμένα πλάνα στην κάμερα. Λίγο το μοντάζ ήταν δύσκολο, αλλά κατ” άλλα σίγουρα μιλάμε για το πιο πρωτότυπο βίντεο γάμου ever.

Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο δεν θα το εγκρίνουν στη χώρα μας αλλά γιατί όχι; Είναι μια αρχή και τώρα που το σκέφτομαι αν ποτέ παντρευτώ μάλλον θα το δοκιμάσω.