Το κατάστημα με τα νυφικά μοιάζει τόσο μαγικό,οι σύμβουλοι είναι εξίσου υπέροχοι. Το νυφικό έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι αλλά ενώ είχες πει ναι στο νυφικό ξαφνικά δεν σου αρέσει. Τι κάνεις σε αυτή τη περίπτωση;

Δεν σου αρέσει. Δεδομένου ότι οι περισσότερες νύφες επιλέγουν το νυφικό τους εννέα έως 12 μήνες πριν το γάμο, τουλάχιστον 2 μήνες πριν οι νύφες έχουν ξεχάσει το νυφικό που τους άρεσε και τα συναισθήματα τους είναι αρκετά χλιαρά. Επιπλέον, η αύξηση ή η μείωση του σωματικού βάρους μπορεί να δείχνει το φόρεμα διαφορετικό από ότι ήταν στην αρχή.

Άλλαξε το. Οι σωστές μετατροπές αλά και η προσθήκη των αξεσουάρ θα αλλάξουν ολοκληρωτικά την εμφάνιση του νυφικού σας. Μην σε πιάνει το παράπονο γιατί μπορεί αν ολοκληρώσεις το στυλ το νυφικό να σου αρέσει ξανά.

Πάρε μια βαθιά ανάσα. Πριν αποφασίσεις να πας για ψώνια για δεύτερο γύρο σταμάτα και πάρε μια ανάσα. Σκέψου πόσο ευτυχισμένη ήσουν εκείνη την ημέρα που είχες πει ότι σου άρεσε.

Σκέψου τα χρήματα. Αν τελικά αποφασίσεις ότι θέλεις να ψάξεις για καινούριο νυφικό θα πρέπει να ορίσεις έναν προυπολογισμό.

Μη πάρεις πολλούς ανθρώπους μαζί σου. Για να επιλέξεις εκ νέου νυφικό καλά θα κάνεις να πάρεις μαζί σου μόνο τους στενούς συγγενείς αλλά και τους φίλους σου όπου οι γνώμη τους έχει αξία.