Γιατί λοιπόν να υπάρχουν τόσες απογοητευμένες και οργισμένες γυναίκες; Τι φταίει τελικά; Που είναι ο άνθρωπος ο οποίος πίστευαν ότι είναι ο έρωτας της ζωής τους; Αν τις ρωτήσεις μια μια θα σου πουν πως ναι είναι εκείνος αλλά θα στο πουν νοσταλγικά, με μια λαχτάρα για τα πράγματα που έκαναν οι σύζυγοι τους κάποτε. Θες λοιπόν να γίνεις ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου; Ακουλούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Ζήτησε της να τη βοηθήσεις. Στο τέλος της ημέρας κυριολεκτικά θα σε ευγνωμονεί. Το μόνο που θα πεις είναι αν μπορείς να κάνεις κάτι για να τη βοηθήσεις, ακόμα και αν δεν γίνεται δεν πειράζει, εκείνη θα το εκτιμήσει.

2. Σέρβιρε τη. Δεν είναι κάτι δύσκολο και είναι πραγματικά όμορφο, μόλις έρθει η σαλάτα ή το νερό στο τραπέζι σέρβιρε τη πρώτη και στη συνέχεια κάνε το ίδιο και σε σένα. Θα το λατρέψει.

3. Η τεχνική του να μη μαλώνεις. Ας πούμε ότι θα σε ρωτήσει αν έχει παχύνει (όπου έχει παχύνει) δεν θα πρέπει να της πεις πως ναι πρέπει να χάσει κάποια κιλά αλλά αντί για αυτό πες της πως είναι όμορφη και να μην ανησυχεί καθώς μπορεί να τα καταφέρει.

4. Άναψε ξανά τη φλόγα. Δημιούργησε ξανά το ειδύλλιο σας από την αρχή. Αυτό σημαίνει να της αγοράσεις λουλούδια χωρίς λόγο αλλά και να οργανώσεις ένα δείπνο με κεριά. Μερικοί θα πουν ότι δεν είναι ρομαντικοί, οκ αλλά είναι αλήθεια αυτό που πραγματικά λαχταρά να κάνεις.

5. Επικοινώνησε μαζί της. Πες της τι είναι αυτό που θέλεις, πως νιώθεις, πες της τα προβλήματα σου, τους φόβους και τις προκλήσεις σου. Είναι δεδομένο ότι για να είναι μαζί σου θέλει να τα ακούσει όλα αυτά.

6. Μην φωνάζεις. Έχεις δει ζευγάρια σε δημόσιους χώρους που φωνάζει ο ένας στον άλλον; Δεν είμαι σίγουρη ότι πραγματικά αυτό θα βοηθούσε την κατάσταση και θα έλυνε το πρόβλημα αλλά όπως και να το κάνεις είναι λεκτική κακοποίηση.

7. Να τη στηρίζεις. Στις αποφάσεις της και σε οτιδήποτε νιώθει. Όταν ξέρει ότι είσαι ο προστάτης της ξέρει πόσο πολύ την αγαπάς. Όταν ξέρει ότι θα είσαι πάντα εκεί για εκείνη, τα πράγματα θα κυλήσουν πιο όμορφα.