Από τη μία ξέρεις το άσμα “Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία”, από την άλλη έμαθες πως “Μέχρι τρεις είναι δεσμός”. Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Στη περίπτωση που περιγράφουμε παρακάτω μάλλον το δεύτερο καθώς τρεις κοπέλες αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Οι τρεις γυναίκες παντρεύτηκαν μεταξύ τους δείχνοντας στον  κόσμο πως ο έρωτας δεν είναι μόνο για δύο αλλά για τρεις και μάλιστα γένους θηλυκού. Μάλιστα η μία από τις τρεις κυοφορεί ήδη ένα παιδί το οποίο θα γεννηθεί τον Ιούλιο. Και οι άλλες δύο κοπέλες περιμένουν να πραγματοποιήσουν τεχνητή γονιμοποίηση ώστε η  κάθε μια να έχει το παιδί της. Η παραμυθένια τελετή πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία των πατεράδων όπου ανέβασαν στα σκαλιά της εκκλησίας τα κορίτσια. Η Doll, η Kitten και η Brynn φορούσαν νυφικά και φυσικά αντάλλαξαν δαχτυλίδια.

11

 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Μασαχουσέτη και φυσικά για να πραγματοποιηθεί χρειάστηκε ειδικός δικηγόρος για τη συζυγική γραφειοκρατεία. Η Doll γνωρίζει πως δεν υπάρχουν άλλες τρεις γυναίκες όπου είναι παντρεμένες και φυσικά ούτε και εμείς γνωρίζουμε.

22

Το ζευγάρι όπως είπαμε περιμένει ήδη το πρώτο του παιδί και όλοι περιμένουν το επόμενο χαρούμενο γεγονός. Επίσης, οι τρεις κοπέλες ελπίζουν να είναι η αρχή για κάτι πολύ όμορφο στο μέλλον όπου τρία ή και περισσότερα άτομα θα μπορούν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

33

Τελικά υπάρχει ευτυχία που κόβεται στα τρία ή και σε παραπάνω!