Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό ενός γάμου πολλές νύφες περνούν ώρες για να ξεχωρίσουν με τη κάθε μικρή λεπτομέρεια του γάμου τους αφού ξέρουν πως αυτή είναι που θα κάνει τη διαφορά. Όσο για εμάς, εκτός από το ότι θα σχολιάσουμε το νυφικό (με καλά λόγια ΠΑΝΤΑ) θα επικεντρωθούμε στη συνέχεια στη τούρτα. Έτσι λοιπόν εντοπίσαμε την πιο καταπληκτική τούρτα που ανάβει και έχει σκηνές από τη Disney.

Το διαδραστικό αυτό κέικ όπως θα δείτε από το βίντεο είναι κυριολεκτικά μαγευτικό και αν ακόμα πιστεύεις ότι το συγκεκριμένο είναι της άποψης «βλέπουμε αλλά δεν αγγίζουμε» σε πληροφορούμε ότι όλα τα υλικά είναι βρώσιμα.

 

Σύμφωνα με την disney μπορείτε να επιλέξετε τη τέλεια τούρτα και να προσθέσετε ότι γέμιση εσείς θέλετε καθώς και να μεταφέρετε την δική σας ιστορία πάνω στη τούρτα.

Μόλις τα φώτα σβήσουν και η τούρτα ανάψει οι καλεσμένοι πραγματικά δεν θα μπορούν να δουν τίποτα άλλο παρά μόνο τη Tinkerbell να πετάει σε κάθε επίπεδο της τούρτας τελειώνοντας φυσικά με τη φράση Happily ever After. Και πώς να μη ζήσουν παραμυθένια, σωστά;