Ήταν πριν μερικές εβδομάδες όταν η Jessica Baker ετοιμαζόταν να παρευρεθεί σε έναν γάμο και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν η μητέρα της όπου της είπε ότι κάτι προέκυψε και δεν μπορούσε να καταφέρει να κρατήσει τα παιδιά. Δεδομένου ότι η πρόσκληση έγραφε ξεκάθαρα ότι απαγορεύονται τα παιδιά.

Αυτό λοιπόν σήμαινε ότι δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο γάμο ούτε αυτή αλλά ούτε ο σύζυγος της. Μια εβδομάδα αργότερα έλαβε έναν λογαριασμό όπου έλεγε ότι θα έπρεπε να πληρώσει το ποσό των $ 75,90 από τη στιγμή που δεν πήγε στο γάμο.
1

“Μου κάνετε πλάκα έτσι;” είπε χαμογελώντας η Jessica. Εκτός από το menu το οποίο δεν έφαγαν και τα δύο άτομα που είχαν υπολογιστεί υπήρχε φορολογική επιβάρυνση και για το service.

” Το κόστος αυτό αντανακλά στο ποσό όπου καταβλήθηκε από τον γαμπρό και τη νύφη για την κράτηση των θέσεων όπου δεν παρευρεθήκατε, αλλά ούτε την κάρτα που στείλατε, και φυσικά δεν καλέσατε, κάτι το οποίο θα εκτιμούσαμε” ανέφερε η απόδειξη.

Είναι λογικό πως το ζευγάρι ξοδεύει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τη δεξίωση όμως υπάρχουν πάντα και παράγοντες όπου δεν μπορείς να ελέγξεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε άμεσα με τους διοργανωτές.