Μια νύφη άλλαξε ριζικά τα σχέδια του γάμου της έτσι ώστε ο ετοιμοθάνατος πατέρας της να μπορέσει να παραστεί στο γάμο της και να χορέψουν μαζί τον πιο πολύτιμο χορό, αυτόν του πατέρα με τη κόρη. Ο David Wilson είχε προχωρημένο στάδιο καρκίνου και γι αυτό δεν ήταν σε θέση να αφήσει το δωμάτιο του νοσοκομείου Irvine Medical Center όπου και νοσηλευόταν, έτσι η κόρη του Lisa αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τα πάντα.

Η Lisa, άλλαξε την ημερομηνία του γάμου της και τη τοποθέτησε μια εβδομάδα νωρίτερα. Όλα τα μέλη των δύο οικογενειών συγκεντρώθηκαν στο μικρό δωμάτιο του νοσοκομείου προκειμένου η Lisa να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Robert Pantoja.

Μετά τη τελετή ο David έσφιξε το χέρι του Robert και έδωσε ένα φιλί Lisa.H Lisa στη συνέχεια έσκυψε και μίλησε στον πατέρα της: ” Μπαμπά, θέλω να χορέψουμε μαζί τον χορό πατέρα-νύφης”, ο πατέρα της της είπε πως δεν μπορεί να χορέψει και τότε εκείνη απάντησε: “Δεν χρειάζεται να σηκωθείς, θα χορέψω μόνο με τα χέρια σου.”

Η Lisa στριφογύριζε στο δωμάτιο κρατώντας τα χέρια του πατέρα τους ενώ ένα κινητό τηλέφωνο έπαιζε το I Will Always Love You της Whitney Hiouston. Ο David ανέβασε το video στο Facebook γράφοντας στη λεζάντα πως είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να χαρίσει μια κόρη στον πατέρα της.

Το συγκινητικό video έγινε viral αποκτώντας 130.000 views.