Ποιος είπε ότι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να βάλεις λουλούδια στα μαλλιά στο γάμο σου; Όσο ακόμα δεν έχεις αποφασίσει χτένισμα σου έχουμε μοναδικές ιδέες για να φτιάξεις τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας λουλούδια. Ναι, το φθινόπωρο είναι must τα λουλούδια στους γάμους και εσύ θα μοιάζεις σαν νεράιδα.

Το νέο αυτό trend ήρθε από το Spring Show των Dolce & Gabbana όπου η πασαρέλα γέμισε γαρύφαλλα και τριαντάφυλλα σε κόκκινο χρώμα. Εσύ δεν είναι ανάγκη να επιλέξεις κόκκινο αλλά κάτι που σε εκφράζει.

Δεν είναι απλά υπέροχο; Είναι προτιμότερο να επιλέξεις αληθινά λουλούδια αντί ψεύτικα γιατί θα μοιάζουν πολύ πιο όμορφα. Μπορείς να τα παραγγείλεις από το ανθοπωλείο που θα φτιάξει και τον στολισμό με την ανθοδέσμη σου ώστε να είναι αντίστοιχο χρώμα αλλά και στυλ με τον υπόλοιπο στολισμό.  Άλλες νύφες πάλι επιλέγουν να κάνουν κάτι τελείως ξεχωριστό σε σχέση με τον υπόλοιπο στολισμό και την ανθοδέσμη. Ότι και αν επιλέξετε σίγουρα το χτένισμα σας θα είναι κάτι τελείως φρέσκο ενώ ιδανική επιλογή είναι να κάνετε μπούκλες ή κοτσίδες για ένα πιο ρομαντικό στυλ.

Τέλος, μη ξεχνάς πως αν έχεις αποφασίσει ότι θα είσαι μποέμ νύφη τότε θα πρέπει να τοποθετήσεις οπωσδήποτε κάτι τέτοιο στα μαλλιά σου. Δοκίμασε τριαντάφυλλα, ορχιδέες, γαρδένιες ή άλλα παρόμοια μπουμπούκια. 

 

 

Ετικέτες: , , ,