Κάθε επέτειος γάμου είναι άξια γιορτής, αλλά η 70η επέτειος είναι κάτι που αξίζει πραγματικά. Ένα ζευγάρι από την Κίνα, ο Wang Deyi, 98 ετών και η Cao Yuehua 97 ετών αντίστοιχα παντρεύτηκαν το 1945 στο Chongqing. Έκαναν μαζί τέσσερα παιδιά όπου φέτος τους βοήθησαν να αναδημιουργήσουν τις φωτογραφίες του γάμου τους αναβιώνοντας ξανά εκείνη την υπέροχη μέρα.

Ο νεότερος γιος του ζευγαριού, ο Cao Pangpei όπου είναι ήδη 60 ετών μίλησε στο CNN αναφέροντας πως  αναφέροντας πως οι γονείς του γίνονται 98 πλέον φέτος και έχουν περάσει πάρα πολλά μαζί όπως πολέμους, πολιτικές αναταραχές και ασθένειες. Όμως, κόντρα σε αυτές τις δραστηριότητες συνεχίζουν να αγαπιούνται και ουσιαστικά σκοπός της φωτογράφησης ήταν να τιμήσουν την αγάπη τους αυτή.

Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι όταν ο Wang Deyi ζήτησε από τη Cao Yuehua να του χαρίσει εκείνο το χορό. Μόλις εκείνη δέχθηκε ένα ήταν σίγουρο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Wang Deyi αναφέρει πως αν ζήσουν μέχρι τα 100, δύο χρόνια δηλαδή ακόμα θα επανέλθουν με νέες φωτογραφίες, προς το παρόν απολαύστε τους παρακάτω καθώς οι πραγματικοί έρωτες τελικά μένουν.

1 2 3 4 5 6 7 8