Η Kacey Bergh βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στο Denver των ΗΠΑ όταν θέλησε να στείλει μήνυμα σε έναν συνάδελφο της, αλλά κατά λάθος το έστειλε σε έναν συντοπίτη της από το St.Louis, τον Henry Glendening.

Το μήνυμα έλεγε: “Γεια σου, είμαι η Kacey. Υποτίθεται πως θα συναντιόμουν με τη Maria …, αλλά το αεροπλάνο της είχε καθυστέρηση και έτσι έμεινα στο ξενοδοχείο. Ξέρεις κάποιον άλλον από την εταιρεία που να μπορώ να συναντήσω στο Denver;”

έρωτας σαν παραμύθι

το επίμαχο μήνυμα

Ο Henry άδραξε την ευκαιρία και απάντησε στην Kacey “Νομίζω πως έστειλες μήνυμα σε λάθος άνθρωπο, αλλά αν δεν πήγαινα στη δουλειά, θα χαιρόμουν πολύ να σε συναντούσα…”

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Kacey και ο Henry συνέχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα. Εκείνη είχε πάρει διαζύγιο πριν από 6 χρόνια και δεν πίστευε πως θα ξαναέβρισκε τον έρωτα, αλλά είχε μια πίστη στο νόμο της έλξης.

“Από την εμπειρία μου, πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν σε κάτι τέτοιο, νομίζουν πως ο κόσμος είναι έτσι όπως είναι και πως όλα τα υπόλοιπα είναι ανοησίες” δήλωσε σε συνέντευξη της στο St.Louis Dispatch.

O Henry και η Kacey διαψεύδουν ανθρώπους με τέτοιες πεποιθήσεις αφού όχι μόνο γνωρίστηκαν με τον πιο απρόσμενο τρόπο, αλλά δύο χρόνια μετά αρραβωνιάστηκαν! Είχαν προηγηθεί 2 ραντεβού στο St.Louis, αρκετά επαγγελματικά ταξίδια και η απόφαση να μείνουν μαζί.

Το πρωτότυπο ειδύλλιο τους επισφραγίστηκε με ένα γάμο!

Μήπως γίνατε λιγότερο κυνικοί με τις παραμυθένιες ιστορίες αγάπης;