Έχοντας μια σχέση ενός χρόνου πίστευα ότι μπορεί και να ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Θα μου πεις, κάτσε ρε φιλενάδα από τόσο νωρίς; Ναι, από τόσο νωρίς γιατί αν ο άλλος σου πιπιλίζει τα αυτιά με γάμους, βαφτίσια και ιστορίες τότε λες δεν μπορεί, τον έχω!

Τι γίνεται όμως όταν ξυπνάς ένα πρωί και αυτό που πίστευες έχει αλλάξει; Έτσι την πάτησα και εγώ ένα μεσημέρι για την ακρίβεια όπου πήρα να ρωτήσω τι θα κάνουμε το βράδυ και μου ανακοίνωσε τον χωρισμό μας. Οι σκηνές που ακολούθησαν σίγουρα δεν ήταν επιστημονικής φαντασίας και διαδραματίζονται σε κάθε αισθηματική σειρά που έχεις και δεν έχεις παρακολουθήσει.

Με το καιρό όμως αλλάζεις, μεγαλώνεις, μαθαίνεις και κυρίως συνέρχεσαι. Βάζεις τα πράγματα σε τάξη, καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν άξιζε και εν τέλει προχωράς.

Και εκεί που έχεις σκληρύνει και λες ότι τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο εμφανίζεται μπροστά σου, νέος, ωραίος με απίθανο χαμόγελο αλλά δυστυχώς με ένα κακό χαρακτηριστικό, να παίζει με το μυαλό σου. Ο άντρας αυτός θα σε κάνει θεά του και θα είσαι μοναδική γι αυτόν,αυτό όμως θα γίνει για όση ώρα διαρκέσει η συνομιλία σας. Μετά θα βασανιστείς στη σιωπή, αναλύοντας κάθε κίνηση του για να δεις πραγματικά αν σε γουστάρει, γιατί όσες φορές και να στο είπε δεν κατάφερες να τον πιστέψεις. Αυτόν; Που τον θέλουν τόσες; Να γουστάρει εμένα; Αποκλείεται, έχει όποια θέλει. Και εκεί σε πιάνει η παράνοια και λες δεν θα κάνω κάτι αποκλείεται αυτός ο άνθρωπος είναι η καταστροφή μου. Από την άλλη φυσικά αν δεν δοκιμάσεις, να σου μείνει το απωθημένο;Φυσικά και το κάνεις! Δεν πρέπει να μετανιώνεις για πράγματα που δεν έκανες γιατί όπως λέει και ένας γνωστός μου “αφού σε θέλω και με θες άσε να χύνεται ο καφές”!

Το θέμα είναι πως όσο προσπαθείς να κρύψεις το βλέμμα σου από τους άλλους φαίνεται πως τον θες, φαίνεται πως σε θέλει και αυτός. Ακόμα και η στάση του σώματος τον προδίδει, ναι δείχνει οικειότητα. Για πόσο θα κρατήσει αυτή η ζάλη; Για όσο! Τι σημασία έχει; Έτσι ξαφνικά λοιπόν αλλάζει ο καιρός και εσύ δεν σκέφτεσαι εκείνον που θεωρούσες τον έναν και μοναδικό γιατί όλα αυτά είναι παιχνίδια του μυαλού.