Σήμερα λοιπόν είμαι περισσότερο αυτή που θα ήθελα να είμαι από ότι πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να γίνω.

Σε ευχαριστώ που μου ράγισες τη καρδιά και δεν πίστεψες ποτέ από τα όνειρα μου. Αυτό με ανάγκασε να ονειρευτώ λίγο πιο σκληρά ώστε να γίνω τέλεια στη δουλειά μου και πλέον να ντρέπεσαι που τα είχες πει αυτά.

Σε ευχαριστώ για τα φρικτά σχόλια που έκανες και για το σώμα μου. Για όλα εκείνα τα αγενή σχόλια σου σχετικά με την ανατομία μου. Αυτό με έκανε να ερωτευτώ κάθε καμπύλη και κάθε σημάδι μου πάνω στο σώμα μου και πλέον να τα αγαπήσω αλλά να νιώθω και περήφανη για αυτά.

Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια σου να με ελέγξεις και να με κάνεις ότι θέλεις. Τελικά κατάλαβα ότι είμαι αυτή που είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω για κανέναν, προφανώς ούτε και για εσένα. Φυσικά και είμαι περήφανη για αυτό γιατί ξέρω πως κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος που θα τα εκτιμήσει.

Σε ευχαριστώ που ήσουν συναισθηματικά μη διαθέσιμος και ψυχρός. Αυτό με ανάγκασε να αγωνιστώ για τη συναισθηματική μου ηρεμία και να εργαστώ σκληρά με τον εαυτό μου.

Μπορεί να μη βρω ποτέ την αληθινή αγάπη αλλά και πάλι δεν πειράζει. Είναι προτιμότερο να ξέρω πως αγαπώ τον εαυτό μου γιατί τουλάχιστον εγώ το κάνω. Και αυτή είναι η πιο ρομαντική μου ιστορία.