Για την ακρίβεια όχι μόνο δεν τη φοβάται, τη λατρεύει. Από αρκετές μελέτες που έχουν προκύψει έχουμε φτάσει στο ίδιο συμπέρασμα κάθε φορά: οι άντρες έλκονται λιγότερο από τις έξυπνες γυναίκες λένε.Μπορείς εύκολα να υποθέσεις το γιατί; Φυσικά! Πρώτα από όλα γιατί θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και αυτό είναι τελείως τρελό. Από την άλλη είναι καθαρά βιολογικό αλλά μπορεί ποτέ η νοημοσύνη να θεωρηθεί αρνητική; Μια έξυπνη γυναίκα φέρνει τόση αξία σε ένα τραπέζι. Ένα όμορφο σώμα είναι το πρώτο που θα δεις αλλά ένα όμορφο μυαλό είναι αυτό που θα σε κρατήσει μέχρι το βράδυ να τη σκέφτεσαι. Και αυτό γιατί:

1. Τσακώνεστε λιγότερο. Πόσες φορές μια απλή παρεξήγηση κατέληξε σε ένα τεράστιο φιάσκο; Μια έξυπνη γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δημιουργικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων τις και να είστε και οι 2 ευχαριστημένοι.

2. Έχεις περισσότερο σεβασμό απέναντι της. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για κάθε μεγάλη σχέση. Μπορείς να είσαι με κάποιον τον οποίο θεωρείς χαζό;

3.Δεν κρέμεται από εσένα. Καριέρα, ζωή, φίλοι και στο τέλος εσύ. Οι έξυπνες γυναίκες φροντίζουν να μη περιμένουν κάποιον για να ασχοληθεί μαζί τους. Μπορούν να το κάνουν μόνες τους και εσύ απλώς μαγεμένος ακολουθείς.

4. Είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Μπορεί μέσα σε μια συζήτηση να σε εκπλήξει με τόσους πολλούς τρόπους σύμφωνα με το χιούμορ, την εξυπνάδα και τη δημιουργικότητα της. Και αυτά είναι μόνο τα μισά από όσα σε εντυπωσιάζουν, σωστά;