Πολλοί άνθρωποι λένε ότι το φλερτ στο χώρο εργασίας είναι μεγάλο λάθος. Ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το φλερτ και ας είναι αυτό οπουδήποτε. Απλώς θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν ξεπερνάς τα όρια κάνοντας κάτι ανόητο που στη συνέχεια θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Πώς λοιπόν φλερτάρουν στη δουλειά;

Να είσαι το πρόσωπο που τον κάνει να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του. Ακόμα και αν δεν εργάζεστε στον ίδιο χώρο για να δεις τη δουλειά του και να τον “παινέψεις” για αυτή μπορείς απλά να του χαμογελάσεις. Μερικές φορές ακόμα και ένα χαμόγελο είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αρκετό όσο δηλαδή και η επαφή με τα μάτια.

Dress to impress. Αν θέλεις να φλερτάρεις στο χώρο εργασίας φυσικά θα πρέπει να προσέξεις το ντύσιμο σου, από την άλλη μη ξεχνάς ότι δεν πρέπει να δείξεις πολύ δέρμα. Εκτός του ότι δεν φαίνεται επαγγελματικό θα σκέφτεται περισσότερο τη pencil φούστα που σε αγκαλιάζει παρά τη μίνι φούστα σου όπου την έχεις φορέσει χωρίς καλσόν.

Πες κάτι καλό. Οι άνθρωποι αγαπούν τις φιλοφρονήσεις και αυτό φυσικά ισχύει και στη περίπτωση των ανδρών. Τους αρέσει να αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα τους.Σε περίπτωση λοιπόν που σε ενδιαφέρει λοιπόν μπορείς να να τον επαινέσεις για μια πρόσφατη επιτυχία. Κάτι τέτοιο είναι εξίσου καλό με τη παραλαβή μετρητών. Το άλλο πρόσωπο θα αισθανθεί καλά με τον εαυτό του και δεν θα ξεχάσει να κάνει το ίδιο και εκείνος για εσένα.

Να είσαι καλή σε αυτό που κάνεις. Να είσαι σίγουροι ότι οι άνθρωποι στο χώρο εργασίας σου παρατηρούν τα πάντα. Φρόντισε λοιπόν να είσαι καλή προκειμένου να τον εντυπωσιάσεις και έτσι θα είναι και ένας εύκολος τρόπος να πιάσετε συζήτηση αν αυτό μερικές φορές δεν είναι εφικτό. Καθώς οι ανεξάρτητες γυναίκες είναι ελκυστικές εσύ όχι μόνο θα εργαστείς σκληρά αλλά μπορεί να πάρεις και αύξηση. Α ναι! Και να κερδίσεις και το αγόρι!

Κάνε κάτι αστείο. Ανεξάρτητα από τον τομέα εργασίας που εργάζεστε να είσαι βέβαιη ότι μπορείς να κάνεις αστείο γι αυτό. Οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες που γελούν και ένα καλό γέλιο θα σε κάνει αξέχαστη. Το φλερτ είναι πιο εύκολο αν του δείξεις ότι έχεις καλή αίσθηση του χιούμορ. Οι γυναίκες που εργάζονται στο γραφείο συχνά ξεχνούν να χαμογελάσουν επειδή είναι απασχολημένες.

Ζήτα βοήθεια. Ας το παραδεχτούμε, οι άνδρες θα είναι άνδρες ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Τους αρέσει να αισθάνονται έξυπνοι και ισχυροί και αν με ρωτήσεις το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις για να τον φλερτάρεις είναι να ζητήσεις τη βοήθεια τους. Θα μπορούσε να είναι κάτι μικρό όπως να σε βοηθήσει με τον εκτυπωτή.

Κινήσου χαλαρά. Ένας κανόνας και μόνο υπάρχει για να είναι το φλερτ επιτυχημένο, να είσαι ήπιων τόνων. Ένα φλερτ δε σημαίνει κάτι περισσότερο παρά κάτι λεκτικό. Είναι καλύτερα να μην αγγίξεις το πρόσωπο του άλλου ανάρμοστα ή να κάνεις μια χειρονομία που θα μπορούσε να παρεξηγηθεί. Δεν πρέπει να προσπαθήσεις να τον αποπλανήσεις. Να είσαι σίγουρη ότι επειδή εκείνος είναι ο άνδρας της υπόθεσης θα αναλάβει να τα κάνει όλα εκείνος.

Αύξησε τον χρόνο που περνάτε μαζί. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του χωρίς να μοιάζεις ότι τον θες. Ένας καλός τρόπος για να φλερτάρεις μαζί του είναι να αναλάβετε το ίδιο project. Με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να μιλάτε αρκετά και φυσικά να περάσετε χρόνο μαζί. Αν και στην αρχή μιλάμε μόνο για ένα project θα αρχίσετε να μιλάτε και για πιο προσωπικά αλλά και ενδιαφέροντα πράγματα.