Για κάποιον ο οποίος μένει σε μια μεγάλη πόλη είναι συχνό φαινόμενα να βγαίνει αρκετά ραντεβού. Βέβαια, μερικά από αυτά δεν χρειάζονται και δεύτερο για να ξέρεις ότι θα καταλήξει σε φιάσκο και εδώ είναι μερικά για να γελάσεις.

“Πήγαμε σε ένα εστιατόριο και όλη την ώρα μου μιλούσε για την κοπέλα της διπλανής πόρτας και πόσο πολύ θα ήθελε να μαγείρευαν μαζί καθώς και ότι τη θαυμάζει. Επιπλέον, όση ώρα μείναμε εκεί χτύπησε το τηλέφωνο του από εκείνη για να τον ρωτήσει τι θα κάνουν το σαββατοκύριακο.”

“Βγήκα για φαγητό με μια γυναίκα όταν μου αποκάλυψε σχεδόν αδιάφορα πως είναι παντρεμένη. Φυσικά και δεν είχε σκοπό να χωρίσει αλλά ούτε και να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε απλώς της άρεσε το να βγαίνει με άγνωστους άνδρες καθώς κάτι τέτοιο τόνωνε την αυτοπεποίθηση της.”

“Δώσαμε ραντεβού στην παραλία και ήρθε με κάμπριο και λαϊκά τραγούδια στο τέρμα, με ρωτούσε αν έχω κάνει λεύκανση στα δόντια και πόσο καιρό έχω να πάω γυμναστήριο και στο τέλος είπε ότι ξέχασε και το πορτοφόλι του άρα έπρεπε να πληρώσω εγώ.”