Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί γιατί δεν μπορείς να μπεις σε μια σχέση;Γιατί είσαι μόνη σου τόσο καιρό; Γιατί δεν θα καταφέρεις να είσαι ποτέ ευτυχισμένη με κάποιον δίπλα σου; Και όμως έχεις αναρωτηθεί ότι τελικά εσύ είσαι αυτή που βάζει όρους και τοίχο σε όποιον γνωρίζεις και γι αυτό δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία της σχέσης;

Είσαι επιλεκτική

Πράγμα το οποίο δεν είναι καθόλου κακό, αντιθέτως συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή σου. Μήπως όμως ο πήχης έχει ανέβει τόσο ψηλά όπου είτε εσύ δεν ξέρεις καλά καλά που βρίσκεται; Σίγουρα δεν μπορείς να αλλάξεις έναν άνθρωπο, μπορείς όμως κάλλιστα να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα. Χαμήλωσε τον πήχη και θα δεις όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

Φωνές, ακούω φωνές

Το θυμάσαι το τραγούδι έτσι; Μόνο που οι δικές σου φωνούλες έχουν να κάνουν με το ότι κανένας δεν πρόκεται να σε κοιτάξει, έχεις αρχίσει να μεγαλώνεις, έχεις πάρει κάποια κιλά. Και ναι, αυτά είναι σημάδια ανασφάλειας. Αν δεν αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου πρώτα, μη περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος για εσένα. Σίγουρα, το να είσαι με κάποιον σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση αλλά αυτό είναι κάτι που κατά κύριο λόγο πρέπει να το βγάλεις προς τα έξω.

Η καταστροφή των προηγούμενων σχέσεων

Μπορεί να τον χώρισες εσύ, μπορεί εκείνος, μπορεί να σε απάτησε, μπορεί πάλι και όχι. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει συμβεί με τις προηγούμενες σχέσεις σου αλλά έχω να σου πω το εξής: Οι προηγούμενες σχέσεις είναι τα μαθήματα που παίρνουμε για τις επόμενες. Σταμάτα λοιπόν να σκέφτεσαι τον πρώην σου και το πόσο καλά περνούσατε μαζί γιατί αν ήταν τόσο καλά όσο πιστεύεις δεν θα ήταν πρώην αλλά νυν.

 

Ετικέτες: , ,