Η επιστήμη της έλξης είναι πάντα ένα θέμα που κεντρίζει την περιέργεια. Πότε ένα πρόσωπο είναι ελκυστικό; Μήπως αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο; Εδώ είναι οι μελέτες που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας για την έλξη για πάντα.

1. Οι γυναίκες πραγματικά τρελαίνονται για τους άνδρες με τα σκυλιά

Μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα κουτάβι; Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνδρες που είχαν σκύλο είχαν τρεις φορές πιθανότητες να αποκτήσουν τον αριθμό του τηλεφώνου μιας γυναίκας.

2. Η μυρωδιά παίζει τεράστιο ρόλο

Μια μελέτη στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έδειξε πως οι γυναίκες λατρεύουν τη μυρωδιά των ανδρών. Σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε πέντε χρόνια αργότερα δόθηκαν t-shirts ανδρών σε γυναίκες που είχαν φορέσει δύο νύχτες χωρίς αποσμητικό, κολόνια ή αρωματικά σαπούνια. Και επέλεξαν αυτά γιατί η μυρωδιά του σώματος είναι τελείως διαφορετική και σίγουρα πιο σέξι.

3. Το κόκκινο σε κάνει πιο σέξι

Σε κάθε videoclip της η Taylor Swift φοράει κόκκινο κραγιόν και είναι η πιο σωστή ιδέα που θα μπορούσε να έχει. Το κόκκινο χρώμα κάνει τους άνδρες να σκέφτονται πιο ερωτικά για τις γυναίκες. Οι άνδρες θα μπορούσαν να έλκονται από γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα επειδή τείνουν να μοιάζουν πιο εύφορες.

4. Οι γυναίκες προτιμούν τα γένια

Σύμφωνα με άλλη μελέτη οι γυναίκες λατρεύουν τα γένια. Δείχνοντας μάλιστα 4 φωτογραφίες ενός άνδρα όπου είναι ξυρισμένος, με γένια 5 ημερών, με γένια 10 ημερών αλλά και με αρκετά μούσια η συντριπτική πλειοψηφία διάλεξε την τέταρτη φωτογραφία καθώς σε εκείνη έμοιαζε πιο ώριμος αλλά και πιο αρρενωπός.

 

Ετικέτες: , , ,