Είσαι στα τέλη των τριάντα μετά από έναν χωρισμό ή ένα διαζύγιο ή ακόμα είσαι ο τελευταίος από τους φίλους σας όπου δεν έχει παντρευτεί. Αυτό σου χαλάει τόσο πολύ τη διάθεση όταν έρχεται σε συνδυασμό με το “μη στεναχωριέσαι, είσαι ακόμα νέα, θα βρεις την αγάπη”. Εμείς θα σου πούμε μόνο μη τα παρατάς γιατί ο έρωτας μπορεί να έρθει και στα 85 και όλοι έχουν ευκαιρία στον έρωτα. Απλώς παρακάτω θα βρεις τις σκληρές πραγματικότητες των ραντεβού στα 30.

1. Αισθάνεσαι σαν  ωρολογιακή βόμβα αν δεν έχεις παιδιά. Δεν είναι έτσι σε καμία περίπτωση, όσο και αν οι ορμόνες σου είναι έτοιμες να εκραγούν πρέπει να ηρεμήσεις.

2. Ορισμένοι άνδρες φοβούνται τις γυναίκες με παιδιά. Αυτό δεν ισχύει πλέον, αποτελεί έναν μύθο. Όταν ο άλλος σε θέλει ξέρει τα πάντα για εσένα και σε θέλει ακριβώς για όλους αυτούς τους λόγους.

3. Οι άνδρες προτιμούν τις εικοσάχρονες. Τουλάχιστον αυτό έχει μια δόση αλήθειας. Αλλά αυτό το κάνουν οι δειλοί άνδρες πιστεύοντας πως οι γυναίκες στα 30 τους δεν είναι πλέον τόσο γόνιμες. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Και επιπλέον, μη ξεχνάς ότι και εκείνος μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα με τον μικρό του φίλο.

4.Οι γύρω σου δε θα σταματήσουν ποτέ να σε ρωτούν πότε θα παντρευτείς. Μπορεί να νιώθεις ότι περνάς συνέντευξη κάθε φορά όμως αυτό είναι σίγουρο πως κανείς μα κανείς δε θα σταματήσει να σε ρωτά πότε θα παντρευτείς.