Το Σαββατόβραδό μου το πέρασα με έναν παλιό, καλό μου φίλο. Ήταν μία από εκείνες τις βραδιές που βγαίνεις με έναν παλιό γνωστό αλλά κάποια στιγμή αναρωτιέσαι  αν θα μπορούσε να γίνει και μελλοντικός σύντροφος! Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αυτές οι σκέψεις είναι μόνο μία σύντομη αναλαμπή! Μετά κάτι γίνεται και ξαφνικά φεύγει η έμπνευση!

Έτσι κι εμείς: κυριλέ μπαράκι στα Νότια προάστια, κήπος, κρασάκι καλή μουσική και χαλαρή κουβεντούλα μέχρι που φτάσαμε στο προκείμενο: ‘’σχέσεις’’ . Το σημείο-σταθμός όπου ο καθένας αρχίζει να εξιστορεί τον πόνο του στον άλλο. Εγώ σε κάτι τέτοιες στιγμές προτιμώ να μην μιλάω πολύ … ποιος ξέρει πώς θα κρίνει ο άλλος αυτά που έχω να του πω! Για αυτό η συμβουλή μου σε όλες σας είναι πάντα, όταν η συζήτηση φτάνει εκεί, να κάνετε το παπί και, απλά, να ακούτε! Το ίδιο έκανα κι εγώ: άκουγα μέχρι που από όσα άκουσα κόντεψε να μου γυρίσει ο εγκέφαλος ανάποδα: ‘’ε, δεν θέλω και κάποια που να έχεις πάει με πάνω από 10’’!!!

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων σημειώνω ότι ο εν λόγω κύριος είναι μόλις 35 που σημαίνει ότι το target group του δεν είναι και στα 20! Και τότε μου μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά! Είχε δίκιο η γιαγιά μου τελικά όταν μου έλεγε ότι οι άντρες δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα!

Ποιες είναι οι πληροφορίες που θα πρέπει να αποφεύγουμε να μοιραζόμαστε μαζί τους;

  1. Τον ακριβή αριθμό των πρώην. Αναλόγως της ηλικίας καλό είναι να του πεις κάτι μεταξύ των 3 και των 5. Αν μπορείς να αποφύγεις την απάντηση με το χαμόγελο της Gioconda ακόμα καλύτερα!
  2. Οποιαδήποτε πληροφορία για τους πρώην, τι έκανες μαζί τους (ειδικά στο σεξ), που είχατε πάει διακοπές, τι δουλειά έκαναν και άλλες παρόμοιες πληροφορίες επίσης τις βγάζεις από την ατζέντα των συζητήσεων!
  3. Ό,τι στραβό μπορεί να κάνει στο σεξ. Ακόμα κι αν το κρατάς σα μυστικό όπλο για την ώρα του καυγά (χτύπημα κάτω από τη ζώνη κυριολεκτικά!), απλά δεν του λες ποτέ τίποτα εκτός αν έχεις όρεξη μετά να τον παρηγορείς γιατί δεν  μπόρεσε να… ξυπνήσει ποτέ ξανά ο ‘’σούπερ ήρωας’’ του!!!2
  4. Πόσο ωραίος είναι ο κολλητός του. Η αλήθεια είναι ότι είναι σύνηθες φαινόμενο ο κολλητό του να είναι ένας κούκλος! Δεν το λες όμως ποτέ! Ούτε συμφωνείς μαζί του όταν θα επιχειρήσει να σε ψαρέψει! Εσύ, μένεις αδιάφορη και πάντα στο ύψος σου!!!
  5. Ότι δεν είναι ο έρωτας της ζωής σου! Καλά περνάς αλλά συμβιβάζεσαι λιγάκι! Συμβαίνει συχνά αλλά είναι μία πληροφορία που δεν χρειάζεται να τη μοιραστείς μαζί του… τουλάχιστον μέχρι να βρεις τον επόμενο!!!1