Αν είχαμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μας, καμία απο εμάς δεν θα χρειαζόταν να το ψάξει το θέμα. Πολύ απλά, γιατί δε ζητάνε πολλά οι άμοιροι! Αντίθετα, βρωντοφωνάζουν αυτά που θέλουν! Εμείς δεν ακούμε! Bάλε λοιπόν καλά στο μυαλό σου τα εξής:

Σταμάτα να είσαι γκρινιάρα

Εάν καταφέρεις να το πετύχεις αυτό, τότε θα σε λατρέψει! Κανένας άντρας δεν αντέχει μια γυναίκα δίπλα του που μιζεριάζει, γκρινιάζει συνεχώς, τον περνά συνεχώς από έλεγχο και… δεν τον αφήνει σε ησυχία. Για σκέψου το και από την πλευρά σου: Εσύ θα ήθελες έναν τέτοιο άντρα δίπλα σου; OXI! Γι’ αυτό λοιπόν, χ-α-λ-ά-ρ-ω-σ-ε!

Βρες την χαμένη σου αυτοπεποίθηση

Ένας άντρας θέλει πλάι του μια γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της! Πάψε λοιπόν να είσαι γεμάτη ανασφάλειες και κόμπλεξ και αγάπησε τον εαυτό σου. Και στην τελική, αν κάτι δε σου αρέσει πάνω σου, άλλαξέ το, μη μιζεριάζεις.

…Χαμογέλα!

Ναι χαμογέλα! Κάνει καλό! Δε λέμε να βγάζεις κάτι fake προς τα έξω, αλλά μην είσαι μέσα στη μιζέρια και την καταθλιψάρα, ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά. Αντιμετώπισέ το με χαμόγελο και αισιοδοξία. Έτσι δίνεις κι σε εκείνον κουράγιο!

Μάθε να έχεις χιούμορ (κοινώς μην είσαι κομπλεξική) 

Εν ολίγοις, να μην παρεξηγείσαι με το παραμικρό. Γέλα με τα αστεία του και μάθε να αισθάνεσαι άνετα. Και το κυριότερο: Μη φοβάσαι τον αυτοσαρκασμό! Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο σε ένα ζευγάρι, από το να γελάνε μεταξύ τους και να περνάνε όμορφα, χωρίς παρεξηγήσεις με το παραμικρό!

Στήριξέ τον στα δύσκολα

Όπως εσύ έχεις ανάγκη από κάποιον να σε στηρίζει και να σε καταλαβαίνει, το ίδιο χρειάζεται και εκείνος. Τι σου κάνει εντύπωση; Μπορεί αυτός να είναι ο «δυνατός», αλλά σε έχει ανάγκη. Σε χρειάζεται. Μην τα περιμένεις όλα απο εκείνον λοιπόν και μάθε να μην είσαι αχάριστη.