Και όταν λέμε χωρισμένο εννοούμε παντρεμένο – χωρισμένο. Ενώ εσύ πιστεύεις ότι δεν μπορείς να συνυπάρξεις με έναν τέτοιο άνθρωπο, στη πραγματικότητα αυτό έχει αρκετά οφέλη για εσένα. Προτού λοιπόν διαγράψεις οριστικά τον συγκεκριμένο από τη λίστα με τους υποψήφιους δες τα τα θετικά που μπορεί να προκύψουν.

1. Δεν φοβάται να δεσμευτεί. Οι γυναίκες συχνά ελπίζουν να “δαμάσουν” τους ορκισμένους εργένηδες. Αυτό είναι ένα στοίχημα το οποίο μπορεί να μη τους βγει σε καλό. Φυσικά ο καθένας μπορεί να αλλάξει αλλά όταν μιλάμε για κάποιο χωρισμένο τότε έχοντας ωριμάσει εκείνος όσο πρέπει μπορεί να προβλέψει καλύτερα τις μελλοντικές του επιλογές.

 

2. Έχει ήδη πληγωθεί. Πόσο δύσκολο είναι να μπεις σε μια σχέση όταν έχεις πληγωθεί; Τα ίδια ακριβώς νιώθει και εκείνος. Φοβάται να μπει σε μια σχέση και εσύ αυτή τη στιγμή είσαι στο στήριγμα του, ο άνθρωπος που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει όλα αυτά και να κοιτάξει μπροστά.

3. Του αρέσει να είναι παντρεμένος. Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος χώρισε από μια αποτυχημένη σχέση δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να παντρευτεί ξανά. Τη προθυμία του μάλιστα τη καταλαβαίνεις από τη στιγμή όπου κάνει ένα μεγάλο βήμα και απολαμβάνει τη σχέση σας, χωρίς καν να μιλήσει.

4. Γνωρίζει καλά τι σημαίνει “τέλος σχέσης”. Δεν έχει σημασία τι έχει γίνει μεταξύ τους. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ωριμάσει μέσα από τη διαδικασία του γάμου και τελικά χωρίζει γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να χωρίζεις με κάποιον και θα κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει στη ζωή του αν σε θέλει.