Αφού λοιπόν σε κατάφερε και έπεσες στην αγκαλιά του σύμφωνα με το πρώτο μέρος του άρθρου κι όχι μόνο, έρχεται μια περίοδος θυελλώδης με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολύ κλάμα μόνη σου στο μαξιλάρι γιατί πάλι σε ακύρωσε. Αχ αυτήν η αγκαλιά, επειδή πρώτα έχεις φάει ένα σκασμό κουτόχορτο θα νομίζεις πως βρίσκεσαι στον παράδεισο που με μια μελλοντική ανασκόπηση θα αναρωτηθείς “σιγά τον παράδεισο τελικά”. Ένα ακόμα πλεονέκτημα σε έναν άντρα σε αυτήν την ηλικία είναι πως έχει μάθει μετά από πολλές προσπάθειες πως να ικανοποιεί μια γυναίκα. Έτσι λοιπόν θα περάσεις μερικές παθιασμένες στιγμές, αρκετές σε κάποιες περιπτώσεις και το κυρίαρχο αρσενικό θα πάρει αυτό που ήθελε, ένα κοριτσάκι που τον θαυμάζει και τρέχει πίσω του όποτε θέλει.

 

Εφόσον λοιπόν καταφέρει και σε ρίξει στο κρεβάτι έχει πάρει αυτό που ήθελε και ακολουθούν δύο σενάρια. Στο πρώτο σενάριο έχει χάσει το ενδιαφέρον του πλέον μιας και σε έχει φέρει εκεί που ήθελε και βάζει πλώρη για νέες κατακτήσεις στο ενεργητικό του. Κύριος λοιπόν, παίρνει το καπελάκι του και φεύγει και μένεις εσύ πίσω σαν την Πηνελόπη που περιμένει τον Οδυσσέα της. Η χειρότερη εκδοχή αυτού του σεναρίου είναι να σου πει κάτι του στιλ σε αγαπώ και να με περιμένεις και είναι η χειρότερη γιατί εσύ μέσα στην ζαλισμένη ατμόσφαιρα τον πιστεύεις και κάθεσαι και τον περιμένεις. Η πιο ήπια περίπτωση είναι να μην σου πει τίποτα και να εξαφανιστεί με μια φράση τύπου “με πιέζεις”. Θα αντιδράσεις, θα φωνάξεις, θα κλάψεις, θα χτυπηθείς, θα τον ξεπεράσεις και άντε στο καλό.

 

Η δεύτερη εκδοχή του σεναρίου της μεγάλης αυτής θυελλώδους σχέσης είναι να σε κρατήσει στην αναμονή. Πλέον έχει έναν άνθρωπο να νοιάζεται, να τον θαυμάζει όπως είπαμε, και κυρίως να του καλύπτει τις σεξουαλικές του ανάγκες και, πολλές φορές, και επιθυμίες, γιατί ας είμαστε ρεαλιστές όταν μια γυναίκα είναι νέα ο πειραματισμός στο σεξ είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που εύκολα ο άλλος μπορεί να εκμεταλλευτεί ασκώντας συναισθηματική πίεση. Εφόσον λοιπόν σε έχει κατακτήσει και δεν χρειάζεται να σε διεκδικεί πλέον με ένα μήνυμα σε έχει εκεί που θέλει κι εσύ τρέχεις σαν το πιστό σκυλί στο αφεντικό του.

Κρατάει λοιπόν μια τυπική σχέση πετώντας σου που και που κανένα κομμάτι “συναίσθημα” και κάνοντας σε να πιστεύεις πως έχεις βρει τον ιδανικό σύντροφο. Σε αυτήν την περίπτωση είναι που εσύ αρχίζεις και ζητάς περισσότερα. Λογικό είναι να ζητήσεις να γνωρίσεις τους φίλους του (ίσως δεχτεί ίσως όχι ανάλογα τις περιστάσεις), λογικό είναι να ζητήσεις να περνάτε πιο πολύ χρόνο μαζί (ετοιμάσου να ακούσεις πολλά “έχω δουλειά μωράκι, δεν μπορώ”), λογικό είναι κάποια στιγμή να ζητήσεις να περάσετε και μερικά βράδια μαζί (ισχύει η ίδια δικαιολογία με πιο πάνω). Θα κάνει πολλά από αυτά ανάλογα πάντα μέχρι που έχει όρεξη να το τραβήξει και ξαφνικά ένα πρωί θα έρθει το δεύτερο σενάριο της πρώτης εκδοχής “με πιέζεις, θέλω χρόνο”. Πάλι εσύ θα αντιδράσεις, θα φωνάξεις, θα κλάψεις, θα χτυπηθείς, θα τον ξεπεράσεις και άντε στο καλό.
Μόνο που πλέον θα έχει μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα που θα έχεις χάσει πολλά. Θα έχεις χάσει τον χρόνο σου με έναν άνθρωπο που δεν υπήρχε προοπτική για σχέση, ίσως να έχεις χάσει και την αξιοπρέπεια σου καθώς πολλές φορές θα σε έφερε στο σημείο να παρακαλέσεις για κάτι πολύ απλό και πολύ συνηθισμένο σε μια φυσιολογική σχέση. Θα έχεις χάσει φίλους που σου επισήμαναν πως κάνεις λάθος αλλά εσύ τους έκανες στην άκρη γιατί “δεν ήξεραν”, θα έχεις χάσει τον εαυτό σου καθώς αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να σε ξελογιάσει με πολύ ύπουλο τρόπο και ξέχασες κάπου έξω από αυτήν την “σχέση” τον πραγματικό σου εαυτό, έγινες το μωράκι ή η μπέμπα που είχε ανάγκη μια επιβεβαίωση για να μην αποτρελαθεί.
Έλα μην ανησυχείς, θα έχεις κερδίσει κι όλας. Σίγουρα θα κερδίσεις έναν τρόπο να ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα, σίγουρα θα κερδίσεις αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες που με έναν νεότερο ίσως και να μην βίωνες και σίγουρα θα κερδίσεις μια ακόμα εμπειρία στον τομέα των σχέσεων η οποία θα σε κάνει πιο δυνατή στις επόμενες σχέσεις σου.

Ετικέτες: , , , ,