Εντάξει, για λόγους συγγραφικής ευκολίας, και ειλικρίνειας, θα παραδεχτώ πως όσο κι αν το εκλογικεύουμε εμείς οι γυναίκες το θέμα, κατά βάθος ψάχνουμε για τον ΕΝΑΝ! Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, τότε το Sex & the City, το Νotebook και το Fifty Shades of Grey δεν θα είχαν κάνει ποτέ επιτυχία.

Το κάρμα, η συγκυρία, τα άστρα, το καλό το timing, η χημεία, τα έφεραν έτσι και έχεις αρχίσει να βγαίνεις με ένα παλικάρι. Κι επειδή όποιος έχει καεί με τον χυλό, φυσά και το γιαούρτι, ψάχνεις να βρεις την παράκαμψη που θα σε γλιτώσει από χαρτομάντιλα και τις σοκολάτες και θα σου φανερώσει από την αρχή αν αξίζει να βγάλεις ξανά την καρδιά σου στη φόρα, κι ενδεχομένως, να ελπίζεις πως βρήκες τον Έναν!

Μια φιλενάδα στην Αμερική, που περνά τα ίδια με εμάς, μη νομίζεις, έχει αναπτύξει το τεστ L.A.U.G.H. Ναι, το γέλιο, το χιούμορ δηλαδή είναι πολύ σημαντικό τόσο στο θηλυκό, όσο και στο αρσενικό ταίρι, αλλά στην ουσία το Laugh αντιστοιχεί στα αρχικά πέντε σημαντικών γνωρισμάτων που κάθε σύντροφος θα θέλαμε να έχει.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

L (Loyal) = Αφοσιωμένος

Σου αφιερώνει χρόνο; Κι αν το κάνει νιώθεις πως βρίσκεται πραγματικά εκείνη τη στιγμή μαζί σου ή κοιτάζει τι παίζει γύρω του κι ενδεχομένως αν υπάρχει ζωή σε άλλο πλανήτη μέσα από το smartphone του;

A (Attraction) = Έλξη

Εντάξει, τι να λέμε και ο Ryan Gosling να είναι με την καρδιά ενός ιεραπόστολου, αν εσένα δεν σου κάνει “κούκου”, δεν υπάρχουν ελπίδες να είναι ο Ένας.

U (Unique) = Μοναδικός

Δεν μοιάζει με κανέναν από όσους έχεις γνωρίσει και θέλεις μόνο να μάθεις περισσότερα για εκείνον (κι αυτός για εσένα, ελπίζω). Αν σου θυμίζει κάποιον πρώην, και ειδικά τον πρώην που δεν θα ήθελες με τίποτα να ζήσεις rewind τη σχέση σας, φύγε όσο είναι νωρίς. Έχεις πέσει στην κλασική παγίδα “μου βγάζεις κάτι οικείο” και δεν είναι για καλό!

G (Generous) = Γενναιόδωρος

Γνωστό στερεότυπο αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνεται: ο τσιγκούνης άνθρωπος, είναι τσιγκούνης και στα συναισθήματα. Κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν μιλάμε για δείπνο με κεριά σε ακριβή σουίτα ξενοδοχείου, αλλά δείπνο με κεριά στην καμαρούλα μια σταλιά, 2 Χ 3 με τοστ. Η πρόθεση και η πράξη είναι που φανερώνουν τη γενναιοδωρία.

H (Honesty) = Ειλικρίνεια

Αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια δεν μπορεί να υπάρξει υγιής σχέση. Κι επειδή οι ψεύτες έχουν ένα ελάττωμα (γιατί συνήθως έρχονται σε δελεαστικό πακέτο), να μπερδεύουν τα ψέματα που έχουν πει, αν ανακαλύψεις κάτι τέτοιο από την αρχή, λυπάμαι, αλλά και πάλι δεν μπορεί να είναι ο Ένας!

Laugh λοιπόν, για να βρεις μια Love που να αξίζει 😉

Ετικέτες: ,