Βασικά, σίγουρα δεν θα προσέξει αν οι αγκώνες σου είναι σκληροί και αν σου έχει ξεφύγει μια τρίχα στο γόνατο κατά την αποτρίχωση.

Δεν θα προσέξει καν το σετ εσωρούχων που σου πήρε μια ώρα να διαλέξεις (ρε αγόρια, λύστε μου την απορία: τελικά, να αγοράζουμε ή να μην αγοράζουμε ακριβά εσώρουχα αφού Α. το μόνο που σας νοιάζει είναι να μας τα βγάλετε Β. θέλετε να μας τα σκίσετε)…

…αλλά όταν βρεθείτε μαζί στο κρεβάτι (και το τραπέζι μας κάνει, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί), θα δώσει σημασία στα ακόλουθα:

Αν παίρνεις πρωτοβουλία

Ξαπλώνεις και τα περιμένεις όλα από εκείνον; Ναι, ξέρω ειδικά τις πρώτες φορές μπορεί να σε κυριεύει η αμηχανία αλλά η παθητική στάση στο κρεβάτι ερμηνεύεται ως αδιαφορία οπότε πάρε και εσύ μια, δύο, τρεις…πρωτοβουλίες για να καταλάβει αν σε ικανοποιεί και αν αισθάνεται άνετα ο ένας με το σώμα του άλλου.

Το πως αντιδρά το σώμα σου

To αναφέραμε και σε πρόσφατο άρθρο “Το σώμα ξέρει πάντα καλύτερα!” Έτσι, αν οι κινήσεις σου είναι βαριές και μονοκόμματες, ή και λιγοστές, θα κάνει τη σύνδεση πως Α. δεν σε ερεθίζει Β. πως ντρέπεσαι για το σώμα σου. Σε περίπτωση που δεν ισχύει μία ή και οι δύο εκδοχές, το πως κινείται το σώμα σου, το πως αντιδρά όταν έρχεται σε επαφή με το δικό του, είναι κάτι που προσέχει…πολύ!

Τα μάτια σου

Τον κοιτάζεις συχνά στα μάτια; Τσεκάρεις πως είναι τα γυμνά σας σώματα μαζί και τον ξανακοιτάς; Τότε πάμε για απογείωση! Διαφορετικά, αν χαμηλώνεις συνεχώς το βλέμμα παίρνει το μήνυμα “Αμφιβολίες”, αν κοιτάζεις το ταβάνι ή τον τοίχο, παίρνει το μήνυμα “Αχ, πόσο βαριέμαι”.

Η αναπνοή σου

ΟΚ, αν δεν μυρίζει ωραία θα το προσέξουν κι αυτό, αλλά κυρίως θα παρατηρήσουν αν γίνεται πιο γρήγορη και βαριά. Αν η φωνή σου βαθαίνει ή κόβεται όταν του μιλάς. Η δική του στύση επηρεάζεται άμεσα από τα σημάδια που δίνεις, οπότε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αναπνέεις κοντά στο λαιμό του ή να του ψιθυρίσεις κάτι στο αυτί…τα υπόλοιπα έρχονται φυσικά, πολύ φυσικά.

Αν έχεις κάνει αποτρίχωση

Πραγματικά δεν φρικάρουν τόσο πολύ με το θέμα της αποτρίχωσης όσο εμείς (με την έννοια ότι και μια τρίχα να έχει ξεφύγει δεν θα το κάνουν θέμα) αλλά ειδικά η αποτριχωμένη “κάτω” περιοχή φανερώνει πως αφιέρωσες χρόνο (και πόνο) για να είναι περιποιημένη, άρα σκεφτόσουν κι εσύ το σεξ μαζί του!

Είδες, πως μπορεί να προδοθεί κανείς;

😉

Ετικέτες: , , ,