Καλό είναι να έχετε κοντά σας τα χαρτομάντιλα γι’αυτό που θα ακολουθήσει…

Ο Taylor ήθελε να ζητήσει σε γάμο την εδώ και 7 χρόνια σύντροφο του. Ήθελε να το κάνει με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή να ζητήσει το χέρι της αγαπημένης του Haylee από τον πατέρα της μόνο που εκείνος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2014.

Έτσι, σκέφτηκε να ζητήσει από τα τρία αδέρφια της την αδεία τους για να παντρευτεί την Haylee. Τη διαδικασία που οδήγησε ως την πρόταση γάμου κατέγραψε ο Taylor σε ένα συγκινητικό βίντεο.

Το βίντεο καταγράφει εκτός από την άδεια που ζήτησε ο Taylor από τα αδέρφια της Haylee για να την παντρευτεί, οικογενειακές στιγμές και με τον αποθανόντα πατέρα της Haylee, Creg, όπως και στιγμιότυπα από τα ταξίδια του ζευγαριού ως και τη στιγμή της πρότασης του γάμου που έλαβε χώρα στις 31 Μαΐου 2015 στη Ρώμη.

Στο βίντεο ο Taylor απευθύνει τα εξής λόγια στον πεθερό του που έφυγε από τη ζωή:

“Θα παντρευτώ την κόρη σου. Πάντα πίστευα πως θα ζητούσα την ευλογία σου μια μέρα κι αυτή η μέρα έφτασε. Εύχομαι να μπορούσες να είσαι εδώ για να μου δώσεις εσύ το χέρι της μικρής σου κόρης, αλλά υπόσχομαι πως θα είμαι όλα όσα θα ήθελες να είμαι. Θέλω να είμαι ο άντρας που θα μοιράζεται την αγάπη και την υπομονή της και της δίνει ό,τι χρειάζεται. Θα της λέω πόσο όμορφη είναι, και θα της δείχνω πως να πιστεύει στον εαυτό της. Θα τη φροντίζω. Θέλω να της προσφέρω εμπειρίες που οι άλλοι άνθρωποι ονειρεύονται. Την αγαπώ απεριόριστα, γιατί δεν θα ήθελα να αντικρίζω τον κόσμο με κάποια άλλη δίπλα μου“.

Δίκιο δεν είχα για τα χαρτομάντιλα;