Ήμουν single ναι, και ως γνήσια single θα πήγαινα διακοπές με την παρέα μου γιατί μόνο έτσι θα καταλάβαινα διακοπές και ξέφρενη ζωή. Φτάνουμε στο νησί λοιπόν και το πρώτο βράδυ όπως είναι λογικό ξεκινάμε τα ποτά από το ξενοδοχείο. Φεύγουμε για το κοντινότερο μπαρ και μετά ακολουθεί το κλαμπ. Κάπου εκεί ο ένας φίλος μας σταματάει για να χαιρετήσει κάποιον γνωστό του. Δεν δίνουμε σημασία και συνεχίζουμε εμείς μέχρι που μας τον φέρνει τον γνωστό να μας τον γνωρίσει. Από το μεθύσι μου όχι πρόσωπο δεν είδα, το πιθανότερο είναι να μην έδωσα ούτε χέρι. Και μετά έφυγε.

Έλα όμως που κάποιος άλλος σχεδίαζε χωρίς εμένα.

-Λέγε σ αρέσει;

-Ρε ξεκόλλα δεν μου τον γνώρισες καν επιπλέον ήμουν μεθυσμένη τι ακριβώς να θυμάμαι από τη φάτσα του; Ε, καλός είναι ξέρω εγώ;

-Σύνελθε κοπέλα μου επιτέλους βρήκαμε έναν  φυσιολογικό και μου κάνεις και τη δύσκολη;

Όλα αυτά στη παραλία. Στην άλλη άκρη του νησιού μια παρέα αγοριών (και του γνωστού του φίλου μου) κανόνιζε το βράδυ της και για καλή μου τύχη βρισκόμαστε σε μπαρ έξω από την πόλη (σας είπα κάποιος είχε άλλα σχέδια) και ο καλός μου φίλος «έσυρε» με το ζόρι τον γνωστό για να μου τον γνωρίσει δεύτερη φορά.

-Μα γνωριστήκαμε χθες, δεν το θυμάσαι;

-Ε, πως…να…μωρέ….δεν…ναι

Με τον δυνατό ρυθμό της μουσικής δεν μπορούσαμε όμως να ακούσουμε ο ένας τον άλλον.

-Ε; Τι είπες;

-Α, άκου να δεις αγοράκι μου δεν θα με τρελάνεις εσύ, διάλεξε ή θα ζητήσουμε χαρτί και στυλό και θα γράφουμε ή θα στέλνουμε μηνύματα; (προφανώς και δεν άκουσε)

-Θα μου δώσεις το κινητό σου;

Ε αυτό ήταν! Μπορεί η ιστορία να μην έχει το καθιερωμένο σεξ στο νησί αλλά σίγουρα έχει μια κερδισμένη σχέση ενός χρόνου, ααα και μόλις μου έστειλε μήνυμα για το που θα πάμε διακοπές. Τι λέτε; Να επιλέξω το ίδιο νησί;