Το καλοκαίρι του 2014 ο Solomon Chau και η αρραβωνιαστικιά του Jennifer Carter όριζαν γεμάτοι χαρά την ημερομηνία γάμου τους για την 22η μέρα του Αυγούστου του 2015, μόνο που η μοίρα είχε άλλα σχέδια…

συγκινητικός γάμος

O Sol και η Jennifer

Τον Δεκέμβριο του 2014 ο Sol διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του ύπατος και παρόλο που εγχειρίστηκε άμεσα και οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν πως θα κατόρθωνε να νικήσει την αρρώστια, τελικά απεβίωσε στις 17 Αυγούστου 2015 και κηδεύτηκε 5 μέρες μετά, την ημέρα που υποτίθεται πως θα παντρευόταν την αγαπημένη του.

Ό,τι κι αν γραφτεί για τον Sol και την Jennifer, η κατακλείδα είναι πως εκείνος δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ωστόσο, η ιστορία αυτού του ζευγαριού δεν έχει μόνο τραγική διάσταση. Γιατί σε αυτή την αληθινή ιστορία υπάρχει απόδειξη πραγματικής αγάπης, συμπόνοιας κι ένα δίδαγμα “carpe diem”.

Βλέπετε, ο Sol και η Jennifer, που ήταν ζευγάρι από το 2007, κατόρθωσαν να παντρευτούν στις 11 Απριλίου του 2015. Μόλις 2 εβδομάδες μετά τα δραματικά νέα που έλαβε ο Sol σχετικά με την πορεία της υγείας του, η οργάνωση GoFundMe κατόρθωσε να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια και σε συνεργασία με το Δήμο του Τορόντο, διοργάνωσαν έναν υπέροχο γάμο για τον Sol και την Jennifer, δίνοντας του έτσι την ευκαιρία να περάσει ως σύζυγος τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

O γάμος του Sol & της Jennifer

O γάμος του Sol & της Jennifer

Κι έτσι έγινε, γιατί ο Sol και η Jennifer πέρασαν 128 μέρες ως παντρεμένο ανδρόγυνο κι αυτό είναι ένα μικρό clip του γάμου τους:

Μπορεί μη γνωρίσαμε ποτέ τον Sol, και να μη γνωρίσουμε ποτέ την Jennifer αλλά σίγουρα η ιστορία τους θα μας θυμίζει -ελπίζω όσο πιο συχνά γίνεται- πως κάθε μέρα είναι πολύτιμη και πως η συμπόνοια μπορεί να κάνει θαύματα!

Ο Sol και η Jennifer ευτυχώς αγαπήθηκαν από τα 19 τους και κατόρθωσαν να βιώσουν έστω και για 128 μέρες μόνο το όνειρο του γάμου τους. Την ημέρα του γάμου, τα αγαπημένα τους πρόσωπα κατόρθωσαν να επιδείξουν την καλύτερη τους διάθεση, παρόλο που όλοι ήξεραν για τον τρομακτικό “ελέφαντα στο δωμάτιο”, και τέλος μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων εργάστηκε πυρετωδώς για να διοργανώσει τον τέλειο γάμο μέσα σε 14 μέρες!

Ναι, αυτή είναι μια αληθινή ιστορία που αξίζει να διαδοθεί!