Εντάξει, δε γίνεται το Χόλιγουντ να κλέβει όλη τη δόξα…

Αυτό μάλλον σκέφτηκε η Brooklyn Sherman όταν δημιούργησε το λογαριασμό thewaywemet στο Instagram. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός δέχεται posts από ζευγάρια που εξηγούν πως γνωρίστηκαν. 

Ναι, η κλασική ιστορία “αγόρι γνωρίζει κορίτσι” στην εποχή των social media.

H Sherman μιλώντας στο Cosmopolitan.com αποκάλυψε πως είναι αθεράπευτη ρομαντική και πως η ιδέα για αυτό το λογαριασμό της ήρθε όταν συνειδητοποίησε πως γνώριζε πολλές όμορφες ιστορίες αγάπης που δεν ήθελε να κρατά για τον εαυτό της. ”Το Instagram είναι ένας τρόπος να δώσω αυτές τις ιστορίες στον κόσμο και να δώσω στους ακολούθους την ελπίδα πως υπάρχει κάποιος για όλους και πως θα τον βρουν”.

Κρίνοντας από τους 7.000 ακολούθους του λογαριασμού -οι 5.000 εγγράφηκαν μέσα σε μια μέρα- μάλλον υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που αναζητούν την ελπίδα! Η ίδια η Sherman είναι single και δεν έχει πάψει να πιστεύει στη δύναμη της αγάπης και τα ζευγάρια που δημοσίευσαν τα posts στο λογαριασμό της μοιράζονται την ίδια πεποίθηση:

Tα ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω Tindertinder-couple-2 tinder-couple

Τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλωνmutual-friend-couple mutual-friend-couple-2

Αυτό το ζευγάρι γνωρίστηκε την περίοδο του Halloween όταν ο άντρας εντυπωσιάστηκε τόσο από την αποκριάτικη στολή της γυναίκας που σταμάτησε το αυτοκίνητο για να πάρει το τηλέφωνο τηςhaloween-couple

Και οι δύο δημιουργούν φιλμ στο YouTube. Σε μια εκδήλωση του κοινωνικού δικτύου ήρθε και ο έρωτας…youtubers-couple

Αυτό το ζευγάρι γνωρίστηκε σε reality show μόνο που ήταν σε διαφορετικά γκρουπmillion-matchmaker-couple

Τέλος, αυτοί οι δύο ήταν κάποτε συνάδελφοι και σήμερα μετρούν σχεδόν 60 χρόνια κοινής ζωήςold-couple